Daniela Ştefoane de la Mediu continuă să amendeze politic

miercuri, 4 august 2010

Pedeliştii şi-au tras un lup cu fustă:

Daniela Ştefoane de la Mediu continuă să amendeze politic

•  Tot ceea ce nu este portocaliu trebuie ras, amendat la sânge. Astfel înţeleg să facă politică în judeţul Vâlcea „părinţii spirituali“ ai lui Ştefoane: Dorel Jurcan, Romulus Bulacu, Petre Ungureanu şi Romeo Rădulescu

Daniela Ştefoane, comisar şef al Gărzii de Mediu Vâlcea, calcă din nou în străchini. Mai mulţi oameni de afaceri din judeţ se plâng de atitudinea ostilă, sfidătoare şi uneori în afara legii a comisarilor de mediu coordonaţi de Ştefoane. În ultima perioadă, GM şi-a îndreptat atenţia către proprietarii de balastiere din judeţ, alţii decât cei care finanţează PDL, şi-i amendează pe bandă rulantă cu sume de sute de milioane de lei.

Chiar dacă mai multe ziare au sesizat situaţia de la Vâlcea, atât Ştefoane, cât şi conducerea regională şi centrală a Gărzii de Mediu nu au avut nici o reacţie. În acest caz, concluzia este clară: controalele au substrat politic. Tot ceea ce nu este portocaliu trebuie ras, amendat la sânge. Astfel înţeleg să facă politică în judeţul Vâlcea „părinţii spirituali“ ai lui Ştefoane: Dorel Jurcan, Romulus Bulacu, Petre Ungureanu şi Romeo Rădulescu. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe