Sparle si soparle

duminică, 1 august 2010

Sparle si soparle

• Ion Cîlea a avut vinerea trecută o confruntare mai dură cu un afacerist local, prieten până în dimineaţa zilei respective. Confruntare verbală cu scântei. Omul de afaceri i-a reproşat preşedintelui CJ Vâlcea că l-a ajutat de mai multe ori în campaniile electorale din 2008 şi 2009, iar acesta (Ion Cîlea) nu catadicseşte să dispună achitarea sumei de 12 miliarde de lei datorată de CJ firmei patronate de afaceristul nervos din cale afară. Firma de construcţii a executat lucrările anul trecut şi încă mai aşteaptă suma de peste 10 miliarde lei. La mijloc se află Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea şi, în curând, în horă va intra şi DNA-ul pentru că ceva pute în CJ şi RAJDP. Redactorii „Ziarului de Vâlcea“ au pus lupa pe această afacere...

• Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Vâlcea, Silvia Carmen Constantinescu, a dat-o în bară chiar cu şeful ei suprem de la Guvern, Emil Boc. Despre ce este vorba? Vineri dimineaţa, am fost anunţaţi la redacţie, prin email, că duminică, 1 august, are loc videoconferinţa premierului cu prefecţii, însă, numai după câteva ore, a rectificat şi a spus că videoconferinţa a fost... anulată. Numai că, spre disperarea doamnei Constantinescu, videoconferinţa lui Boc a avut totuşi loc!

• De vreo două luni, consilierul local (încă liberal?!?) Ion Nicolae este suspect de tăcut şi cuminte, asta pentru că nu-l mai auzi deloc luând cuvântul în plenul şedinţelor de consiliu local şi nici certându-se cu conducerea Primăriei Râmnicului. Omul ştie că PNL Vâlcea i-a pus gând rău şi vrea să-l dea afară din consiliul local, singurul loc de unde îşi mai poate trage „caşcaval” pentru a-şi termina casa de pe strada Ferdinand I.

• Dat afară de la Agenţia de Şomaj Vâlcea de către Dumitru Nicu Cornoiu, pedelistul Rozin Ceauşescu a fugit glonţ la primarul Romeo Rădulescu pentru a i se găsi un alt post de director. După modelul patentat de tătucul Ion Cîlea la Consiliul Judeţean Vâlcea, Romeo Rădulescu consideră că Primăria Râmnicului este o feudă a sa pe care poate face ce vrea. Drept urmare, l-a numit pe Rozin Ceauşescu în funcţia de director la noua societate Pieţe Prest SA (din subordinea consiliului local). Iată ce a scris un cititor pe site-ul ziarului nostru: „Bine că nu i-au spus respectivei societăţi IMPREST, că a fost tot a lor pe vremuri, i-ar fi trezit nostalgii lui Nicolae Dicu, fost director economic în respectiva firmă, lui Crinu Popescu, fost muncitor necalificat, lui Bobogeană, fosta casieră, actualmente director economic la DADP”.

• Avocatul Ionuţ Toartă a devenit preşedintele Filialei Vâlcea a Partidului Comunist Român. De la tânărul Toartă am aflat că numărul noilor membri PCR creşte de la o zi la alta. Obiectivul PCR Vâlcea este intrarea în Consiliul Judeţean Vâlcea şi un număr cât mai mare de consilieri locali. Obiectivele nu sunt foarte greu de realizat, având în vedere starea de debandadă care domneşte în politica românească şi faptul că din ce în ce mai mulţi români se arată nostalgici după vremurile de dinainte de 1989.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe