Sparle si soparle

miercuri, 28 iulie 2010

Sparle si soparle

• Iată ce îi scriu râmnicenii primarului Romeo Rădulescu pe contul acestuia de pe facebook.com: „•Bocăneală Marian: Felicitări pentru felul în care arată oraşul nostru - un crater imens. Rău îmi pare că v-am votat! Ruşinică, ruşinică! •Ficiu Cosmin: E oare vreo coincidenţă că proiectele se opresc la nivelul bordurilor?

Nush...am mai auzit pe undeva parcă ceva de mafia bordurilor sau ceva de genu...cred că la televizor...sau poate mă înşel şi de fapt schimbarea trotuarelor şi a bordurilor sunt adevăratele priorităţi ale oraşului. •Irina Maria: Am avut un oraş ca un diamant...şi a ajuns un ciob ordinar. Alegerile sunt curse de cai...noi am pariat pe cai obosiţi, să nu zic morţi...

•Pîrvu Claudia: Domnule Rădulescu, cum este posibil ca din iarna trecută, de când s-au terminat lucrările pe Calea lui Traian, de la Troianu până în centru nu găseşti nici un coş de gunoi iar casa dintre Liceul Economic şi Poliţie îl are în curte (poate este cumparat, dar nu cred pentru că este modelul celor care au fost puse în oras)“

•  Fostul primar Mircia Gutău a ajuns un fel de „guru“ al deţinuţilor de la Colibaşi-Argeş. Gutău nu a scăpat de audienţe nici aici. În fiecare zi, fostul edil al Râmnicului dă consultaţii pe diverse teme colegilor săi, care-l apreciază şi îl respectă. Mai trebuie spus că Mircia Gutău execută pedeapsa în regim semi-deschis, lucrând la bucătăria închisorii din judeţul vecin.ebandada de modernizare).

• Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, chestorul Ion Stoica, a dezvăluit recent, într-o emsiune de la Televiziunea VTV, că poliţia vâlceană are în lucru mai multe dosare de mare infracţionalitate economică, care sunt în fază de finalizare a cercetărilor. Aceste dosare vizează nume grele de oameni de afaceri din judeţul Vâlcea şi nu numai.

• Deputatul Cristian Buican are un copil. Cel puţin aşa reiese din CV-ul afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor. Preşedintele liberalilor vâlceni are copilul „la secret“, deoarece nimeni nu l-a văzut vreodată pe deputat împreună cu odrasla sa prin municipiul Râmnicu Vâlcea. De ce domnule Buican? Întrebăm, nu dăm cu parul. Gurile rele spun că este vorba despre o aventură din tinereţea furtunoasă a marelui liberal vâlcean, care a semnat recent acceptul pentru ca respectivul copil să nu-i mai poarte nici măcar ...numele. Noi nu credem, dar gura târgului e slobodă.

• Directoarea din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, Carmen Alexandrescu, încearcă să tragă spuza pe turta sa în ceea ce priveşte proiectul „Reabilitarea infrastructurii turistice a staţiunii balneare Băile Govora, judeţul Vâlcea“. În calitatea sa de „manager general“ al unităţii de implementare a proiectului, Carmen Alexandrescu încearcă să le bage pe gât autorităţilor din Băile Govora tot felul de activităţi, care nu sunt conforme cu proiectul iniţial.

De asemenea, directoarea doreşte să-şi impună cât mai mulţi oameni în schema de implementare a proiectului (valoare – aproximativ 8 milioane euro), spre exemplu: „un coordonator în siguranţa şi securitatea în muncă“ (?!). Alexandrescu „şi-a băgat coada“ şi la întocmirea caietului de sarcini pentru achiziţia serviciilor de promovare, încercând să favorizeze anumite firme din afara judeţului. Monitorizăm şi noi îndeaproape ceea ce se mai întâmplă cu acest proiect...

• Tânărul consilier judeţean PDL Bogdan Almaşi se gândeşte din ce în ce mai serios să părăsească acest partid şi să sară în barca Partidului Comunist Român. Almaşi a primit o ofertă concretă de la preşedintele formaţiunii, vâlceanul Constantin Rotaru. Este vorba despre funcţia de preşedinte al UTC (Uniunea Tineretului Comunist). Almaşi a început deja să citească „Capitalul Critica economiei politice“ de Karl Marx.

• Chestorul Stoica de la IPJ Vâlcea i-a pus cu botul pe labe pe ciripitorii din interiorul instituţiei. Informaţii de natură confidenţială ajungeau până în urmă cu câteva săptămâni direct la persoanele cercetate în anumite dosare penale. Stoica le-a spus verde în faţă celor bănuiţi de „ciripeală“, că la următorul incident „vor zbura“ din poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe