DE” ZIUA IMNULUI NAŢIONAL” POLIŢIŞTII VâLCENI SUNT ALĂTURI DE RâMNICENI

miercuri, 28 iulie 2010

DE” ZIUA IMNULUI NAŢIONAL” POLIŢIŞTII VÂLCENI SUNT ALĂTURI DE RÂMNICENI

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în municipiul Râmnicu Vâlcea în perioada 27.07.-01.08.2010, de “Ziua Imnului Naţional”, poliţistii municipali îşi vor face simţită prezenţa în locurile în care se vor desfăşura activităţi cultural artistice şi sportive prilejuite de acest eveniment, la care se preconizeză prezenţa unui public numeros.

Este vorba de zona centrală a municipiului, parcul “Zăvoi”, stadionul “Municipal” şi Cinematograful Ostroveni, locuri unde, conform programului stabilit de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, se vor desfăşura activităţile cultural artistice programate.

Astfel, agenţii de siguranţă publică din cadrul Biroului de Ordine Publică vor acţiona, pe tot parcursul desfăşurării acestor evenimente, în sistem integrat cu subofiţerii jandarmi din cadrul I.J.J.Valcea, în vedrea  menţinerii ordinii şi liniştii publice şi prevenirea comiterii de fapte antisociale.

De asemenea, asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier şi prevenirea încălcării normelor rutiere, vor fi asigurate de  poliţişti din cadrul Biroului Rutier, în parteneriat cu poliţiştii comunitari.

În vederea evitării unor blocaje în trafic, în zona centrală a municipiului, poliţiştii rutieri recomandă râmnicenilor care vor participa la activităţile cultural-artistice să se deplaseze în calitate de pietoni către locurile destinate acestor activităţi iar celor care tranziteză municipiul să folosească rute care să ocolească centrul oraşului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea, recomandă locuitorilor municipiului Râmnicu Vâlcea şi tuturor celor care vor participa la manifestările prilejuite de „Ziua Imnului”  prudenţă  şi acordarea unei atenţii deosebite bunurilor aflate asupra lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe