Normă la sancţiuni: suta de amenzi într-o zi

duminică, 25 iulie 2010

Normă la sancţiuni: suta de amenzi într-o zi

Poliţiştii rutieri au continuat zilele trecute acţiunile pe şoselele vâlcene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere aplicând, în ultimele 24 de ore nu mai puţin de 131 de sancţiuni contravenţionale şi 109 puncte penalizare. De asemenea, au fost reţinute opt permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare. Contravenţiile constatate, printre care amintim depăşirea regimului de viteză (29), nepurtarea centurii de siguranţă (14), au dus la aplicarea sancţiunilor în valoare totală de 17.910 lei. Au mai fost sancţionaţi 11 pietoni şi 2 posesori de moped.

În cadrul acţiunilor a fost depistat şi un tânăr de 21 de ani, din municipiul  Râmnicu Vâlcea, care  a condus un autoturism pe strada  Nicolae Iorga, din Râmnicu  Vâlcea fără a avea permis de conducere şi având o alcoolemie peste limita legală. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de articolele 86 alin 1 si art. 87 alin 1 din OUG 195/2002 .

Ultimul accident cu victime din judeţul Vâlcea s-a produs la Horezu. Şoferul unui autoturism care circula din direcţia Râmnicu Vâlcea către Târgu Jiu, numitul a intrat într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza şi a ajuns contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu  un autoturism care circula regulamentar din sens opus. O femeie care conducea cea de-a doua maşină a ajuns la spital cu răni grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe