Daniela Ştefoane de la Garda de Mediu execută comenzi politice

duminică, 25 iulie 2010

• Urmează exemplul şefului ei, Tiberiu Berbece

Daniela Ştefoane de la Garda de Mediu execută comenzi politice

De-abia unsă prim comisar al Gărzii de Mediu Vâlcea, Danielei Ştefoane i s-a şi urcat funcţia la cap. Ştefoane vrea să dovedească că este trup şi suflet alături de PDL, partidul care i-a fost proptea în cariera sa profesională. Şi cum putea să o dovedească mai bine, dacă nu dând drumul la robinetul amenzilor de sute de milioane de lei împotriva adversarilor politici ai tutorilor săi Dorel Jurcan şi Romeo Rădulescu. Ştefoane merge pe principiul că legile în domeniul protecţiei mediului sunt „pentru unii mumă, pentru alţii ciumă“. Şefa Gărzii de Mediu Vâlcea nu tratează cu aceeaşi măsură toate societăţile comerciale din judeţul Vâlcea. În special pe cele din zona construcţiilor.

Invocând motive mai mult închipuite, doamnei de la GM i „s-a pus pata“ tocmai pe o firmă care funcţionează în condiţii de extremă legalitate. „Profesionista“ desăvârşită Daniela Ştefoane ştie că numai executând comenzile politice se poate menţine în funcţie. Cu bună ştiinţă, comisarul şef omite să-i controleze pe cei care încalcă la modul flagrant legea, mulţi dintre aceştia colegi ai săi de partid.

Şi pentru a-i uşura activitatea îi putem da şi câteva exemple: SC EDION SRL, AVI GIS, Hotel Central – Băile Olăneşti, Uzinele Sodice Govora, gaterele de pe Valea Lotrului, Petrom – Vâlcea, Foraj Sonde, majoritatea pensiunilor construite în albia râurilor Olăneşti şi Lotru etc. Aşteptăm ca Daniela Ştefoane să-şi respecte propria declaraţie dată nu cu mult timp în urmă, la învestirea în funcţie: „O dată cu această numire în funcţia de prim comisar voi continua obiectivele strategice ale Gărzii Naţionale de Mediu, care vor fi realizate cu echipa Comisariatului vâlcean aplicând un management participativ.

De asemenea, colaborarea cu celelalte instituţii publice şi ceilalţi factori implicaţi în domeniul protecţiei mediului va fi una prioritară. Totodată, activitatea Gărzii de Mediu Vâlcea va fi una transparentă cu sprijinul mass-media” Pentru ca cititorii să-şi facă o imaginea cât mai clară în legătură cu actualul comisar şef al GM Vâlcea, menţionăm că Daniela Ştefoane este fina fostului primar Mircia Gutău, care a propulsat-o continuu din punct de vedere profesional: în perioada 2005-2008 a fost şefa Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vâlcea, în 2008-iunie 2010 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Programe Externe din cadrul Primăriei Râmnicului, iar din iunie 2010 este prim comisar al G.M.Vâlcea. Şi soţul acesteia, Tudor Sebastian Ştefoane a primit o sinecură de la „naşu“ – funcţia de director adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe