Poliţistul pătat Voica, mare şef al poliţiei vâlcene

miercuri, 21 iulie 2010

Pentru că aşa au dictat politicienii Jurcan şi Rădulescu:

Poliţistul pătat Voica, mare şef al poliţiei vâlcene

Fostul şef al Poliţiei Rutiere Vâlcea, comisarul şef Ilie Voica, a primit în dar de ziua onomastică funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, cu atribuţiuni în special pe Ordine Publică. Voica este un poliţist extrem de controversat, cu multiple probleme în plan profesional, care a fost, însă, preferat de actualul şef al IPJ Vâlcea, chestorul Stoica. În anul 2007, Ilie Voica a fost cercetat pentru neînregistrarea corectă a unor evenimente rutiere de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

De asemenea, Voica deţine în localitatea Călimăneşti un imobil cu câteva etaje, existând suspiciuni referitoare la sursa banilor - nu tocmai legală. Surse din interiorul Inspectoratului General al Poliţiei Române ne-au confirmat ceea ce intuiam şi noi: comisarul Voica a ştiut dinainte cele şase întrebări din cadrul aşa-zisului concurs, în fapt un teatru ieftin, cu câştigător prestabilit. În acest fel, chestorul Stoica îşi pătează cariera de poliţist moral şi cu legea „în sânge“. O imagine care tinde să devină de faţadă.

Este limpede faptul că argeşeanul Stoica nu are nevoie de oameni competenţi, profesionişti, verticali lângă „domnia sa“, ci de marionete, pe care să le poată manevra cum doreşte. La fel se va întâmpla şi cu celălalt post de adjunct al şefului Poliţiei Vâlcea, când o altă „personalitate“ a poliţiei vâlcene va „câştiga“ concursul. Un cuvânt greu în desemnarea lui Voica pe această funcţie l-a avut şi preşedintele PDL Vâlcea, Dorel Jurcan, care şi-a dat mâna pe sub masă cu primarul Rădulescu (ce proverb înţelept: „Ţiganul când ajunge împărat, întâi îl spânzură pe tatu-său“!) pentru a-l înlătura din schemă pe Eugen Neaţă, un apropiat al fostului primar Mircia Gutău.

Ca de o măsea stricată, aşa s-au debarasat mai marii PDL Vâlcea de poliţistul Neaţă. Dar nu ne mai miră nimic, că doar trăim în România şi...asta ne ocupă tot timpul. Şi astfel ajungem la vorbele cunoscutului realizator de emisiuni TV, Mircea Badea, căruia îi înţelegem ieşirile furioase la adresa poliţiştilor cu apucături de „miliţieni“ şi la adresa politicienilor români.  (Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe