Iuliana Moise, tare în clanţă, dar fără substanţă

miercuri, 21 iulie 2010

Iuliana Moise, tare în clanţă, dar fără substanţă

Iuliana Moise. O ilustră necunoscută pentru vâlceni. O celebritate cu fustă lungă şi minte inversă din ograda PDL Vâlcea, preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL Vâlcea şi director general al Registrului Auto Român – Filiala Vâlcea, instituţie cu care este paralelă, ca pregătire profesională, în fapt un ciolan politic.  O individă cu genă masculină care de ani de zile creşte din toate punctele de vedere, nu datorită meritelor personale, ci în virtutea inerţiei politice portocalii. De-a lungul ultimilor ani s-a afirmat ca un fel de „ţaţă“ şefă în sânul organizaţiei judeţene.

O „madam“ tare în clanţă, care şi-a impus punctele de vedere prin vocalize stridente, fără argumente pertinente, ci doar prin ameninţări mai mult sau mai puţin voalate. Nu există un grad foarte ridicat de inteligenţă, ci doar o viclenie extremă şi un oportunism exagerat. Departe de noi intenţia de a o jigni, de a o zugrăvi în culori necaracteristice pe stimata doamnă Moise, care, bănuim că are talent de gospodină, se pricepe la bucătărie, la afaceri, la avioane.

Nicidecum la politică. Un subiect care o depăşeşte din punct de vedere doctrinar, dar nu şi caracterologic pentru că în politică trebuie să-ţi lipsească cu desăvârşire caracterul.  Dar, la politică şi la fotbal se pricepe toată lumea, aşa că Iuliana Moise ocupă un loc de cinste, de frunte, într-o organizaţie politică în care mediocritatea este ridicată la rang de virtute, iar ilegalitatea administrativă îmbracă o aură morală!  (Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe