Finanţele Publice Vâlcea au semnat cu Xerox România un contract record ÔÇô 8 milioane euro

miercuri, 21 iulie 2010

Finanţele Publice Vâlcea au semnat cu Xerox România un contract record – 8 milioane euro

Cel mai mare contract derulat în acest an de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a fost semnat zilele trecute cu SC Xerox România Echipamente şi Servicii SA la valoarea de peste 33,78 milioane lei (circa 8 milioane euro). În schimbul acestor bani, societatea în cauză va executa servicii de procesare, printare, anvelopare, cartare, scanare şi gestionare (arhivare) de date la sediul Unităţii de Imprimare Rapidă Râmnicu Vâlcea din Stolniceni. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut asta pentru că valoarea estimată iniţială era de 35,5 milioane lei, iar după negociere s-a reuşit să se ajungă la o sumă mai mică, de 33,78 milioane lei.

SC Xerox România Echipamente şi Servicii SA este o subsidiară a Xerox Corp., leader mondial în managementul documentelor. Xerox dezvoltă şi comercializează la nivel global tehnologii inovatoare, soluţii şi produse pentru procesarea şi gestionarea documentelor pe care clienţii se pot baza pentru a-şi controla costurile. Compania oferă un portofoliu complet de echipamente şi soluţii pentru administrarea documentelor. În România, Xerox este prezentă de peste 40 de ani, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de servicii de managementul documentelor şi pe cea de imprimare.

Toti angajaţii Xerox au certificare Yellow Belt, fiind implicaţi în mod direct în îmbunătăţirea proceselor din aria lor de responsabilitate. Xerox România a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii ISO9001 în anul 2000 şi s-a recertificat a treia oară în noiembrie 2008. Tot în noiembrie 2008, Xerox România a obţinut certificarea Sistemului de Management al Securităţii Informaţiilor ISO27001 pentru centrele sale de producţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe