Drumul Naţional 7 şi-a luat “tributul” - 7 morţi în accidente rutiere

duminică, 18 iulie 2010

• În primul semestru al anului în curs,

Drumul Naţional 7 şi-a luat „tributul” - 7 morţi în accidente rutiere

Pe Drumul Naţional DN 7 (E 81), tronsonul de drum care tranzitează judeţul Vâlcea, s-au înregistrat în primul semestru al anului în curs un număr total de 54 de accidente rutiere din care 27 au fost accidente grave, urmările acestora fiind 7 morţi, 26 răniţi grav şi 50 de răniţi uşor. Principala cauză generatoare de accidente rutiere la nivelul judeţului Vâlcea este viteza neadaptată la condiţiile de drum. Reducerea accidentelor şi creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la traficul rutier este scopul  principal  al activităţilor desfăşurate de Poliţia Rutieră.

Repercusiunile accidentelor datorate vitezei sunt extrem de grave, motiv pentru care, pentru a creşte siguranţa rutieră, Serviciul Rutier Vâlcea, în colaborare cu Serviciul Rutier Sibiu şi Argeş, vor organiza la data de 19 iulie 2010 o acţiune preventiv-reactivă privind impunerea unui climat de siguranţă publică şi disciplină rutieră în rândul conducătorilor de autovehicule.

Cei opriţi în trafic vor primi din partea poliţiştilor şi materiale informativ-preventive pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie cauzate de viteză. Cu acest prilej vor fi distribuite fly-ere având ca tematică  viteza, scopul acestei acţiuni fiind atât de prevenire cât şi de combatere a accidentelor cauzate de viteză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe