Sparle si soparle

miercuri, 14 iulie 2010

Sparle si soparle

• Miercuri dimineaţă, la sediul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea a avut loc concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de şef la Poliţia municipiului Drăgăşani. În urma susţinerii examenului, a fost declarat admis comisarul şef de poliţie Constantin Gabăr, care ocupa până în prezent funcţia de şef al Poliţiei oraşului Victoria din judeţul Braşov.

Prin luna februarie a acestui an, doi tineri din Victoria, cercetaţi pentru furt, i-au acuzat pe anchetatori că i-au bătut cu bâta de baseball şi cu pumnii în sediul poliţiei. Atunci, comandantul Constantin Gabăr a neagat acuzaţiile, apărându-i pe cei doi agenţi „bătăuşi”. Astfel, asupra Poliţiei Victoria planează şi acum acuzaţiile de abuz în serviciu şi agresiune.

• Am aflat surprinşi că cel mai gras om din România trăia în judeţul Vâlcea. Din păcate, omul s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti acum câteva zile. Cristian Căpăţânescu suferea de obezitate morbidă, bărbatul cântărind peste 400 de kilograme. Familia face demersuri pentru a putea aduce trupul obezului în localitatea vâlceană Frânceşti, unde va avea loc şi înmormântarea.

• Fostul berar şef al Vâlcii, Nicu Spiridon, îşi bate joc de contribuabilii din toată ţara care plătesc impozite şi taxe pentru ca acesta să încaseze salarii uriaşe de la Serviciul Public de Pază şi de la Consiliul Judeţean Vâlcea! În declaraţia de avere, incompatibilul Spiridon spune că nu deţine nici o proprietate, că nu a luat nici un salariu şi că nu mai are nici o acţiune la vreo societate comercială. O nesimţire fără margini din partea lui Nicu Spiridon care crede că poate minţi la nesfârşit opinia publică. Poate că Agenţia Naţională de Integritate ar trebui să se sesizeze din oficiu în acest caz, iar Prefectura Vâlcea ar putea să constate starea de incompatibilitate flagrantă a fostului patron de la fabrica falimentară Bere Alutus.

• Aşa zisele dezbateri aprinse din cadrul şedinţelor de consiliu local dintre Ion Matei (PSD) şi primarul Romeo Rădulescu sunt de fapt nişte piese de teatru jucate prost. Primul se dă în spectacol doar că sunt camerele de luat vederi, în timp ce al doilea personaj îi semnează autorizaţiile de construire pe bandă rulantă. Spre exemplu, numai luna trecută, Ion Matei a ridicat două autorizaţii de construire în vederea extinderii „castelului” de sute de mii de euro de pe strada Macilor nr. 19 din Râmnicu Vâlcea.

• Rămânem tot la Consiliul Local al Râmnicului şi trebuie să aducem în prim plan o fază comică desfăşurată în cadrul ultimei şedinţe, atunci când consilierul Dumitru Ţârdea (PDL) l-a făcut „vuvuzea” pe pesedistul Ion Matei! Are dreptate fostul general...

• După o perioadă de interimat de vreo trei luni, Narcisa Urea a fost numită oficial în funcţia de director executiv al Agenţiei de Protecţie a Mediului Vâlcea. Prin luna martie, actuala putere l-a trimis în şomaj pe fostul primar al oraşului Ocnele Mari, Radu Gheorghe, însă punem pariu că şeful de la PSD Vâlcea, Ion Cîlea, îi va găsi un loc de muncă (neapărat o funcţie de conducere) la o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea!?!

• Fostul director al publicaţiei „Atac la persoană”, Mihai Ghezea, este pus sub învinuire în dosarul OTV, iar patronul postului, Dan Diaconescu, este acuzat de o nouă infracţiune de şantaj. Ziaristul Mihai Ghezea este un cunoscut om care frecventa foarte des cârciumile din Vâlcea alături de un renumit patron de ziar local în urmă cu mai mulţi ani. Ghezea şi-a întrerupt cooperarea cu „Atac la persoană” în octombrie 2009, când şi-a cesionat şi acţiunile deţinute la compania care edita publicaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe