“O punte peste ape” - campania PDL pentru sinistraţii din judeţul Bacău

duminică, 11 iulie 2010

„O punte peste ape” - campania PDL pentru sinistraţii din judeţul Bacău

Mulţi români trec in aceste zile printr-o situaţie dramatică. Agoniseala de o viaţă le-a fost luată de ape şi trăiesc cu teama că ploile se pot intoarce oricând. Nu este un moment uşor pentru nimeni.

Românii au dat dovadă zilele acestea de o solidaritate impresionantă. In toată ţara se duc acţiuni de colectare a ajutoarelor pentru cei loviţi de ape. Iar aici mulţumiri trebuie aduse şi presei, care de zile bune duce campanii de solidarizare cu locuitorii din zonele afectate.

Partidul Democrat Liberal  Vâlcea nu a rămas indiferent şi este alături de oameni. Facem tot ce putem, pentru ca in paralel cu eforturile guvernului, să venim in sprijinul celor afectaţi de inundaţii.  O parte din membrii noştri au trimis prin acţiuni individuale ajutoare către localităţile afectate.

PDL Vâlcea a demarat de vineri o campanie la nivel judeţean de colectare de ajutoare pentru victimele inundaţiilor având sloganul “ O punte peste ape”. Ne vom concentra toate eforturile pentru judeţul Bacău, grav afectat in urma inundaţiilor. Materialele de orice tip vor fi colectate la sediul PDL şi vor fi amplasate 2 corturi in municipiul Rm. Vâlcea.
Am decis ca toţi parlamentarii partidului, consilierii judeţeni, presedinţii Organizaţiilor locale şi organizaţiile interne, primarii şi viceprimarii noştri să se mobilizeze pentru a veni in sprijinul oamenilor.

Vom colecta şi transporta in judeţul Bacău, materiale de construcţii, alimente, apă potabilă, produse de igienă etc. Orice ajutor, oricât de neinsemnat pare, contează atunci când apele ţi-au luat totul.

De asemenea, joi 15 iulie 2010, începând cu ora 17,00 la Restaurantul OK, vom organiza o acţiune caritabilă unde invităm orice persoană de bună credinţă să ni se alăture în demersul nostru pentru a ajuta financiar localităţile afectate.
Vom asigura transparenţa donaţiilor colectate prin tabelele de semnături aflate la sediul PDL şi comunicate de presă.
• Biroul de presă PDL Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe