Conferinţă cu tema ÔÇ£Trafic în siguranţă pe DN7”

duminică, 11 iulie 2010

Conferinţă cu tema “Trafic în siguranţă pe DN7”

Prefectul judeţului Vâlcea, Petre Ungureanu, a participat joi, 8 iulie a.c., la conferinţa cu tema “Trafic în siguranţă pe DN7”, organizată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Cu această ocazie a fost anunţată lansarea unui program judeţean în scopul creşterii siguranţei în trafic, bazat pe un parteneriat între instituţiile publice abilitate în domeniu- Poliţie, Jandarmerie, Drumurile Naţionale, administraţiile publice locale - cetăţeni şi mass media.

Programul a demarat cu cea mai importantă arteră rutieră din judeţ, DN7,cu posibilitatea extinderii pe celelalte drumuri naţionale, şi cuprinde un plan de măsuri cu responsabilităţi ferme ce revin fiecarei instituţii publice implicate.

În deschiderea conferinţei, prefectul Petre Ungureanu a subliniat rolul Instituţiei Prefectului în derularea acestui program iniţiat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, prin organizarea, încă din luna ianuarie, a unor întalniri de lucru şi dispunerea de măsuri pentru creşterea siguranţei în trafic pe DN7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe