Sparle si soparle

miercuri, 30 iunie 2010

Sparle si soparle

• Tinerii politicienii din PDL, Alina Tîrlea şi Cosmin Constantinescu, spun prin toate ziarele locale şi pe la creduli că între ei nu s-a infiltrat niciodată zeul Cupidon şi nici nu a existat vreodată o relaţie „fierbinte”. Fals! Şopârla noastră a aflat că cei doi tineri au avut o perioadă plină de „patos” la puţin timp după ce au ieşit consilieri locali ai PDL.

Mai concret, Alina Tîrlea şi Cosmin Constantinescu au fost văzuţi împreună în luna august 2008, la ştrandul Ostroveni, pe latura de nord-vest, chiar lângă fosta pistă de popice. Stăteau amândoi pe un şezlong şi nu jucau table sau citeau cărţi.... Vă lăsăm pe dumneavoastră să ghiciţi ce făceau cei doi „porumbei”!

• Pe adresa electronică a ziarului am primit următoarea informaţie: „La Ocniţa miroase îngrozitor a saramură şi posmol datorită lucrărilor din câmpul 4 pe Pârâul Sărat, sunt oameni bolnavi în zonă care nu suportă mirosul care persistă mai mult noaptea decât ziua, nu interesează pe nimeni aşa că m-am gândit să va scriu.“ V-aţi gândit bine, să vedem de-acum reacţie autorităţilor.

• MINET SA, societatea la care este acţionar vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romulus Bulacu, are de recuperat de la RAJDP, societate din subordinea CJ, suma de 109.826,41 lei. De altfel, MINET a şi acţionat în instanţă regia de drumuri a judeţului pentru recuperarea acestei sume. În acest timp, musiu Bulacu se jură că nu avea habar de acest contract încheiat de firma la care este întâmplător acţionar şi pe care o conduce de facto.

• Revoluţionarii lui peşte din Vâlcea mai au de aşteptat până să primească moca vreo 50.000 de metri pătraţi în oraşul Râmnicu Vâlcea. Pseudojurnalistul-pupincuristo-portocaliu Tansilav ajuns mare şef la Agenţia Domeniile Statului se şi grăbise să cedeze acest teren Primăriei Râmnicului cu destinaţia finală: revoluţionarii de carton. Cu această ocazie, am aflat că până şi farmacistul şef al judeţului, deputatul Samoil Vâlcu, are calitate de revoluţionar. Mare ţi-e grădina, Doamne!

• Pesediştii au început să-şi dea la gioale pe sub masa de prezidiu a domnului Cîlea. Victor Marian a căzut victimă intrigilor propriilor colegi, „invidioşi“ pe tăcerea filozofică a baronului pesedist din sudul judeţului. Aveţi-vă ca fraţii!

• Fiica consilierului local Ion Matei ne-a trimis pe adresa redacţiei o scrisoare emoţionantă, în care ne povesteşte cât de greu i-a fost în viaţă fără sprijinul tatălui său.

• Acelaşi Gigi are o datorie consistentă către Hidroconstrucţia Argeş din perioada când era mare director la Direcţia Apelor Olt. În afacere mai este implicat şi afaceristul argeşean Molete, patronul de la Europan Prod.

• Unui director de instituţie îi place foarte mult aerul curat din zona Brezoiului. Lui şi amantei lui blonde. Cei doi se simt foarte bine la marginea pădurii de brazi, cu apa care susură în surdină. Doi porumbei cu o relaţie aproape oficială...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe