Vâlcean prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu 800 euro

miercuri, 23 iunie 2010

Vâlcean prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu 800 euro

Miercuri, 23.06.2010, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie - Vâlcea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins în flagrant un cetăţean care a încercat să ofere unui agent de poliţie suma de 800 euro cu titlu de mită.

În fapt, la data de 22.06.2010, la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie- Vâlcea, s-a prezentat un agent de poliţie din cadrul postului de poliţie Făureşti care a sesizat faptul că cetăţeanul C.M., domiciliat în comuna Făureşti, a încercat să-l convingă să-i soluţioneze favorabil un dosar penal, dându-i de înţeles că, în schimb, este dispus să-i ofere o sumă de bani. Bărbatul era cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, respectiv conducere fără permis, refuz de a se supune recoltării de probe biologice şi conducere cu număr de înmatriculare fals. După formularea denunţului, poliţistul a fost contactat din nou de către conducătorul auto care a afirmat că este dispus să-i ofere suma de 800 euro, în scopul soluţionării favorabile a dosarului penal.

În dimineaţa zilei de 23.06.2010, C.M. s-a prezentat la Postul de Poliţie şi i-a oferit poliţistului suma promisă, fiind prins în flagrant de ofiţerii D.G.A. şi procurorul competent. În cauză s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului C.M., urmând ca în cursul zilei de mâine, 24.06.2010, să fie prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe