Primarul Romeo Rădulescu a lăsat Zilele Râmnicului tot lângă Parcul Zăvoi

miercuri, 23 iunie 2010

• În urma semnalelor trase de „Ziarul de Vâlcea“,

Primarul Romeo Rădulescu a lăsat Zilele Râmnicului tot lângă Parcul Zăvoi

Lecţia „administrată” de Ziarul de Vâlcea i-a prins bine primarului Romeo Rădulescu, astfel că acesta a decis să revină la gânduri mai bune şi să organizeze Zilele Râmnicului pe vechiul amplasament de pe Splaiul Independenţei. După ce în urmă cu câteva săptămâni am scris că primarul Râmnicului vrea să-i „mâne” pe râmniceni, ca pe nişte vite, în ţarcul de la Arenele Traian, Romeo Rădulescu s-a răzgândit şi a anunţat recent că Zilele Râmnicului vor avea loc tot lângă Parcul Zăvoi.

„Nu ar fi fost spaţiu suficient pentru organizarea unui astfel de eveniment, iar locaţia rămâne tot pe Splaiul Independenţei, unde circulaţia va fi oprită pe o perioadă de o săptămână. Acolo este spaţiu suficient pentru cel puţin 50 de comercianţi. Vom încerca să aducem şi circul de la Bucureşti, care va funcţiona pe terenul din spatele Stadionului Municipal. Am dorit ca Arenele Traian şi Sala Sporturilor să fie în administrarea Primăriei, dar, după discuţii îndelungate cu Doina Melinte, de la Autoritatea de Sport, am constatat că numai Arenele Traian pot să rămână în administrarea noastră.

Însă, perioada fiind foarte scurtă până la Zilele Râmnicului, nu aveam posibilitatea să aruncăm banii aiurea pe reabilitări. Acolo va fi un proiect complex care va cuprinde un teren de fotbal, două terenuri de tenis şi baschet, toate omologate. La Arene vor putea fi organizate competiţii naţionale şi internaţionale. De asemenea, în acea locaţie vor fi terenuri publice, fără taxe la competiţii”, a încercat să explice zilele trecute primarul Romeo Rădulescu. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe