Primarul Rădulescu află de la noi: Ce-i nemulţumeşte pe râmniceni!

miercuri, 23 iunie 2010

Primarul Rădulescu află de la noi: Ce-i nemulţumeşte pe râmniceni!

Cafeneaua lui Patriciu deschisă fără acordul vecinilor

Pe site-ul www.domnuleprimar.ro, râmnicenii postează nemulţumirile lor referitoare la activitatea primarului Romeo Rădulescu. Cetăţenii municipiului sesizează autoritatea locală în legătură cu fel de fel de probleme: de la defecţiuni privind alimentarea cu apă sau canalizarea până la traficul supra-aglomerat sau haitele de câini vagabonzi care terorizează oraşul. Începând cu acest număr de ziar inaugurăm rubrica „Ce-i nemulţumeşte pe râmniceni!“, în cadrul căreia vom aborda subiecte postate pe site-ul www.domnuleprimar.ro, dar şi scrisorile electronice, pe care le vom primi pe adresa [email protected]. Acesta este un demers pur civic, cetăţenesc. Sperăm ca primarul Romeo Rădulescu să abandoneze „turnul de fildeş“ în care s-a izolat de o bună bucată de timp şi să se aplece spre rezolvarea problemelor oamenilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, cetăţenii de bună credinţă care i-au acordat voturile şi toată încrederea lor.

„Domnule Primar,
La parterul blocului nr. 1 din Bdul Nicolae Balcescu (blocul cu cofetaria Gladiola) se deschide BetCafeArena (care-i aparţine miliardarului Dinu Patriciu-nr), cafenea cu pariuri sportive fara acordul vecinilor in forma autentica, conform legii nr. 50 din 29 iulie 1991 republicata, Sectiunea I, Paragraf 2.5.6. si a Normelor Metodologice de aplicare a acestei legi din data de 12 octombrie 2009, Art. 27, alin. (1), litera b). si alin. (5). Reprezentantii primariei care s-au deplasat la fata locului au afirmat ca aceasta cafenea nu are nevoie din partea primariei de autorizatie si nici de acordul vecinilor, iar domnul administrator afirma ca nu a semnat acordul asociatiei de proprietari.

Totusi, lucrarile sunt finalizate. Prin aceste lucrari s-a afectat structura de rezistenta a blocului, precum si plafonul dintre parter si etajul 1. Totodata s-au montat aparate de aer conditionat la fereastra si balconul meu fara acordul proprietarului afectat direct. Am sesizat Inspectoratul de Stat in Constructii, Directia Urbanism si Corpul de Control al Primariei, dar nu am primit un raspuns oficial inca.
Va multumesc si astept raspunsul domniei voastre!
Cu stima si consideratie, 
Stancescu Florin“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe