Sparle si soparle

miercuri, 16 iunie 2010

Sparle si soparle

• Mai mulţi locuitori de pe strada Straubing din Râmnicu Vâlcea şi-au exprimat totala nemulţumire faţă de „modul” cum firma FlowTex Technology S.A. care a realizat reabilitarea reţelei de canalizare a înţeles să astupe şanţurile. Concret, pe o porţiune de vreo trei kilometri din această stradă există denivelări mari şi gropi în asfalt, asta ca urmare a faptului că firma care s-a ocupat de investiţie nu a tasat bine terenul şi nu a folosit ciment pentru baza drumului. Huuuooo!

• Primarul Romeo Rădulescu vrea să-şi pună proprii oameni în funcţiile cheie din Primăria Râmnicului. După ce şi-a adus un consilier bâlbâit, dar obedient, un viceprimar incult, dar plin de el şi guraliv peste măsură, Rădulescu vrea să-l schimbe pe şeful Corpului de Control, pe simpaticul şi nevinovatul domn Avram. De asemenea, în planurile de „reformă“ ale primarului posesor de „Jaguar“ ultimul tip (preţ: 60.000 euro) intră şi şefa de la Achiziţii, pe care doreşte să o înlocuiască cu o „febleţe“ din Capitală. În vizorul edilului au intrat mai toţi oamenii de încredere ai fostului primar Mircia Gutău. Până şi şefului de piaţă, Ciobanu, i se pregăteşte debarcarea.

• Zona Malu Alb din Goranu a devenit raiul câinilor vagabonzi, sute de patrupede terorizând zi şi noapte locuitorii din zonă. Maidanezii sunt deosebit de agresivi şi se pare că au „evadat” de la adăpostul din Feţeni, cu complicitatea unor angajaţi de aici şi a unor ONG-uri fantomă care, zic ele, sunt apărătoarele câinilor vagabonzi (!?!)

• Un angajat de la Acvarim a fost văzut zilele trecute cu mai multe cărămizi de bani, în special hârtii de 200 RON. Omul este un bugetar sadea şi nu se ştie de unde putea avea banii respectivi, însă am mai aflat că, tot în ziua respectivă, a lăsat la „păcănele” o mare parte din cărămizile de bani pe care le căra cu foarte mare greutate.

• „Juristul” Ovidiu Udrescu, omul cu facultatea făcută la barieră şi la fără frecvenţă, încearcă tot felul de tertipuri murdare pentru a nu plăti datoriile FJT de sute de mii de euro către Finanţele Publice Vâlcea. Omul acesta a fost adunat de pe drumuri, după care a lucrat câteva luni aranjând aparatele şi făcând curăţenie prin sala de fitness de la Discoteca Enigma. Ulterior, cu complicitatea celor de la SC Stea Luminoasă SRL (cei care deţin sala de fitness), juristul de tinichea Udrescu a fost cocoţat în fruntea Fundaţiei Judeţene pentru Tineret cu un singur scop: de a nu umbla cumva la contractele de închiriere şi la chiriile pe care le plăteşte SC Stea Luminoasă SRL.

• Un gest al ministrului Elena Udrea care merită salutat, dar care nu a fost menţionat de preşedintele Ion Cîlea: Ministerul Dezvoltării Regionale a alocat cei 20 milioane euro pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu toate că proiectul era „în rezervă” în cadrul programelor europene. Bravo!

• Consilierul Ion Nicolae trage deja sforile pe la conducerea centrală a UNPR pentru a reveni la conducerea Inspectoratului pentru Construcţii Vâlcea. Nicolae este nostalgic după vremurile roz cu plicuri mult mai groase decât...lama de brici.

• Sute de mii de euro se scurg dintr-o societate comercială cu capital majoritar de stat spre o firmă cu patron portocaliu. Şi nu vă gândiţi la Boureanu-Oltchim! În curând vom reda publicităţii toate dedesubturile acestei afaceri mai mult decât oneroasă.

• Polonezii de la USG sunt foarte nemulţumiţi de afacerea din România şi de aceea se gândesc foarte serios să-şi strângă bagajele şi să plece cu căţel, cu purcel înapoi în ţara-mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe