Hoţii au spart zidul pentru a ajunge la casa de bani

miercuri, 16 iunie 2010

Spargere ca în filme!

Hoţii au spart zidul pentru a ajunge la casa de bani

             
La data de 15.06.2010, ora 07.55, poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea au  fost sesizaţi de către Constantin D., din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că  a observat că zidul unui depozit, din strada Iancu Pop, este spart.
   
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care a constatat că cele sesizate se confirmă, iar din primele cerctări a rezultat că în noaptea de 14/15.06.2010, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta depozitului de unde au sustras casa de bani, în care se aflu aproximativ 20.000 lei,sumă provenită din încasările din ziua precedentă.

Autorii faptei au pătruns în incinta depozitului prin spargerea unui zid din bolţari din ciment aflat pe latura nordică, au dislocat tavanul fals şi panourile din placaj panel al biroului administratorului, de unde au sustras casa de bani.
   
Tot cu ocazia cercetărilor s-a mai stabilit  că autorii au sustras şi mai multe cartuşe de ţigări de diferite mărci in valoare de 23.738 lei.
   
Cercetările continuă in vederea depistării autorilor si tragerea acestora la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe