Sparle si soparle

duminică, 13 iunie 2010

Sparle si soparle

• Viceprimarul Eusebiu Veţeleanu are o activitate din ce în ce mai invizibilă în Primăria Râmnicului. Mai mult decât atât, surse din interiorul instituţiei ne-au informat că de ceva timp vicele nici nu mai catadicseşte să treacă pe la birou. Vom studia cu mai multă atenţie activitatea viceprimarului municipiului Râmnicu Vâlcea.

• În urma interviului cu prefectul Petre Ungureanu, au apărut primele reacţii ale cititorilor. Iată ce scrie un cititor la rubrica de comentarii: „Domnule Prefect, vă rugăm, bagaţi-o la control pe primăriţa din Măciuca şi pe toţi din comisia de fond funciar, fiindcă încalcă legea şi nu fac decât ce le dictează Niţu şi PNL-ul. Dacă suntem membrii PNL mai stau de vorbă cu noi, dacă nu - strigă la noi şi ne spun să mergem la Băsescu să ne rezolve el... Nouă ne-a ajuns cuţitul la os, Domnule Prefect, iar hoţii ăştia huzuresc pe munca noastră şi-şi mai şi bat joc de noi, tot ei. Ajuutoooooor!!!”

• Autorităţile judeţului au tratat „cu dosul” un eveniment deosebit de important pentru asociaţiile de proprietari de ţară: este vorba de o conferinţă naţională cu sute de participanţi şi la care au participat specialişti din Olanda şi Belgia. Cei de la Consiliul Judeţean Vâlcea au găsit de cuviinţă să-l trimită pe Mircea Monu, iar cei de la Prefectura Vâlcea s-au mulţumit să-l arunce în mijlocul conferinţei pe un tânăr funcţionar care nu prea ştia ce se întâmplă acolo....

• Proaspătul membru liberal, Dumitru Cumpănaşu, a ţinut să salute public (re)alegerea lui Ion Cîlea în fruntea PSD Vâlcea. Fostul candidat la Primăria Râmnicului a ţinut să transmită un mesaj: „Pentru alegerile din 2012, e posibil să mă reîntorc în PSD pentru că l-am lăsat pe mâna unor oameni care, la nivel de municipiu, nu au obţinut decât patru consilieri, timp de două mandate. Îi mai las să mai joace table... încă doi ani.

Când eram vioara întâi şi făceam lista la municipiu, l-am adunat de pe drumuri pe Gigi Matei (de la PD) care nu avea nici o şansă să fie trecut pe lista PD-ului. Este adevărat că m-am înconjurat de oameni fără valoare în organizaţia municipală, cei care m-au carotat tot timpul. Important pentru ei erau afacerile personale, nu problemele mulţimii pe care ridicam eu”.

• În timp ce deputatul Cristian Buican este foarte supărat pe site-ul de socializare Facebook, un alt politician din Vâlcea se arată deschis unei astfel „maşinării”. Este vorba de comunistul Constantin Rotaru, care astfel poate să socializeze cu proletarii din China ai lui Hu Jintao sau cu nord-coreenii lui Kim Jong Il.

• Lăudabilă iniţiativa fostului primar al Râmnicului, Mircia Gutău, de a numi o stradă din municipiu cu numele fostului prim-secretar Teodor Coman.

• Mă dusei să trec la Dolj şi dădui peste bursuca anonimă, ce de-abia îşi târâie neuronii uzaţi pe plaiurile Vâlcii. Dragă Karla, opreşte-te puţintel din „halit“ literele pe pâine şi citeşte declaraţia aceasta de „dragoste“: „Vorbeşti de paiul din ochii altora şi uiţi de bârna din proprii ochi? Să vedem dacă te ţin puterile să duci până la capăt lupta…metaforelor…Cine seamănă vânt, culege furtună!

Uite noi nu te facem nici proastă, nici grasă, nici ratată în carieră şi viaţă, nici pupincuristă, nici fomistă, nici oportunistă, nici mâncăcioasă, nici balerină dizgraţioasă…îţi spunem doar: să mănânci mai puţin…şi nu ne referim la mâncare…Nu întinde coarda şi nu ne determina să îţi dedicăm un serial şi să-i întrebăm pe patronii din oraş, de pe platformă: de ce mama dracului dau bani la o prăpădită de fiţuică online??? Ce-ar fi să dezbatem acest subiect? Ţi-ar prinde bine? Data viitoare când pui mâna pe pix, gândeşte-te bine la consecinţe. Punct.”

• SC VILCART SRL cu sediul în Călimăneşti, al cărei patron este consilierul judeţean Dumitru Tărăşenie, are de achitat obligaţii fiscale către bugetul de stat în valoare de 1.384.790.000 lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe