Omul de afaceri Dan Niţu, înţepat la buzunar de deputatul Buican

duminică, 13 iunie 2010

Omul de afaceri Dan Niţu, înţepat la buzunar de deputatul Buican

• Ion Nicolae: Cristian Buican nu a platit către INSOMAR cei 8000 de euro pe care i-a strâns de la pretendenţii pentru postul de primar în vederea efectuării unui sondaj.

Este incredibil ce dezvăluire a făcut la emisiunea "Criterii politice" liberalul vâlcean Ion Nicolae(foto). El a lăsat sa se înţeleagă precum că şeful filialei, Cristian Buican, nu a platit către INSOMAR cei 8000 de euro pe care i-a strâns de la pretendenţii pentru postul de primar în vederea efectuării unui sondaj. Oricum, banii au intrat în casierie, în schimb nu există vreun document că au şi ieşit oficial, afirmă Ion Nicolae.

Mai mult, ar fi posibil ca sondajul sa fi fost falsificat pentru inducerea în eroare a sponsorului Niţu, patronul firmei Damila, care ar fi cheltuit peste opt miliarde de lei vechi în campania de susţinere a lui Bogdan Pistol. A fost sponsorul ţepuit? La această întrebare trebuie să răsăpundă urgent Buican, scoţând factura INSOMAR şi ordinul de plată despre care Ion Nicolae susţine că nu există.

Deocamdată, nu îi punem aceleaşi întrebări şi lui Bogdan Pistol, care ar putea fi o victimă, un manipulat căruia i s-a spus, ca şi lui Niţu, că are şanse să câştige alegerile. Oricum, Ion Nicolae sugerează că ar putea fi vorba de o situaţie incredibilă, un cockteil de fraudă şi manipulare cum nu a mai existat în România.

Acum, aş vrea să încadrăm un pic eventuala faptă. Aşa este că pare plauzibil ? PNL Vâlcea s-a comportat ciudat în alegeri, Pistol părea hipnotizat şi sponsorul de asemenea. Un element de culoare este că sondajul suspectat de fals nu cuprinde , la capitolul ziare, numele celui mai cunoscut cotidian vâlcean, gafă pe care INSOMAR nu ar fi putut-o comite.
Una peste alta, Buican trebuie să demonstreze că sondajul este autentic şi că a fost achitat legal. Orice alte explicaţii sunt inutile, iar în lipsa facturii şi a ordinului de plată, e normal sa sesizăm DNA. Sursa: www.criterii.ro

NR: Titlul ne aparţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe