Angajatul Ohîi de la CEZ are un comportament grobian cu clienţii

duminică, 13 iunie 2010

Angajatul Ohîi de la CEZ are un comportament grobian cu clienţii

Societatea de distribuţie a energiei electrice CEZ – Filiala Vâlcea trebuie să-şi trimită unii dintre angajaţii de la departamentul - relaţii cu clienţii – la reeducare, la cursuri de comunicare, de bune maniere, de artă a conversaţiei. Cel puţin unul dintre aceşti angajaţi, îl amintim aici pe un anume domn Ohîi, pune zilnic într-o situaţie foarte jenantă brandul de seriozitate şi bun simţ, pe care se străduiesc să-l edifice în România cehii de la CEZ.

Ohîi este un personaj morocănos, veşnic iritat şi cu chef de scandal, care nu are ce căuta la biroul cu numărul şapte al departamentului de relaţii cu clienţii al CEZ Râmnicu Vâlcea din strada Ştirbei Vodă. Vineri, 11 iunie, am asistat la mai multe scene de isterie, în relaţia cu clienţii, ale funcţionarului CEZ, Ohîi. Omul tuna şi fulgera împotriva tuturor clienţilor, dar şi a colegilor, care intrau în contact cu el.

Probabil că se trezise în dimineaţa respectivă cu faţa la cearceaf ori avea alte probleme de natură fiziologică. Ohîi i-a vorbit pe un ton agresiv şi răutăcios chiar şi unei colege de serviciu. Ne folosim de acest articol pentru a-i ruga pe directorii de la CEZ Vâlcea să-l retragă pe angajatul cu comportament grobian din prima linie a societăţii, aceea a relaţiilor cu clienţii, care le mulţumesc anticipat! (N.T.)     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe