Pesediştii din Râmnicu Vâlcea şi-au ales delegaţii pentru conferinţa judeţeană

miercuri, 9 iunie 2010

Pesediştii din Râmnicu Vâlcea şi-au ales delegaţii pentru conferinţa judeţeană

Anda Vlad

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul şedinţei extraordinare a Organizaţiei Municipale PSD Râmnicu Vâlcea, cei peste 130 de social-democraţi prezenţi au criticat dur ultimele măsuri luate de Guvern. În ultimii doi ani, aproximativ 500 de râmniceni au ales să se înscrie în organizaţia municipală, organizaţia având în prezent 2500 de membri. În acelaşi timp, au fost desemnaţi şi delegaţii care vor participa la Conferinţa Judeţeană a PSD şi candidaţii la organismele de conducere ale organizaţiei judeţene.

La conferinţă a fost prezent preşedintele Ion Cîlea, senatorul Laurenţiu Coca, secretarul executiv Dumitru Persu, Ioana Liţă, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD, Constantin Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD, vicepreşedintele PSD, Constantin Pîrvu, Adina Dobrete, preşedinta Organizaţiei Municipale a Femeilor PSD Râmnicu Vâlcea. În urmă cu o lună a început organizarea adunărilor generale şi conferinţelor organizaţiilor teritoriale ale PSD, pentru o analiză amplă a activităţii desfăşurate de la alegerile trecute până în prezent şi alegerea noilor structuri de conducere ale partidului.

Acţiunea are ca termen de finalizare ziua de 7 iunie, fiind deja organizate adunări generale în peste 90% dintre organizaţii. În unele organizaţii teritoriale, preşedintele şi vicepreşedinţii existenţi au fost nevoiţi să cedeze locul altor persoane. Conferinţa Judeţeană a PSD Vâlcea va avea loc la jumătatea acestei luni, cu participarea a aproximativ 650 de delegaţi aleşi în teritoriu.

Urmând să aibă loc alegerea unui Consiliu al Organizaţiei Judeţene, constituit din 181 de membri, precum şi a preşedintelui acestuia, a celor 65 de membri ai Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei Judeţene, a prim-vicepreşedintelui, a celor 15 vicepreşedinţi, secretarului executiv şi a trezorierului PSD Vâlcea. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi îşi vor depune candidatura peste 25 de membri PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe