Deputatul PDL Sorin Zamfirescu, ipocrit peste măsură

miercuri, 9 iunie 2010

Deputatul PDL Sorin Zamfirescu, ipocrit peste măsură

Sorin Zamfirescu, deputat PDL, dă dovadă de maximă ipocrizie atunci când le plânge de milă pensionarilor, prin fraze demagogice de genul: „Cred că măsurile acestea luate de Guvern sunt excesive deoarece existau şi alte măsuri ca alternativă, mai puţin dureroase, în special pentru pensionarii cu pensii foarte mici. Dar vreau să precizez faptul că eu cred că în acest moment căderea Guvernului ar adânci criza de aşa natură încât nu ştiu dacă ne vom mai putea reveni vreodată!”.

Redăm textul unui comentariu primit pe e-mail-ul redacţiei de la un cititor bine informat: „Vă rog să-l întrebaţi pe Sorin Zamfirescu dacă are vreo remuşcare pentru cei 2 ani cât a luat concediu medical 85 milioane pe lună, dupa ce s-a supărat că a fost schimbat din funcţia de director la Acvarim unde lua 100 de milioane lei pe lună. Doi ani a spus ca e foarte bolnav, de lux bineînţeles, de inimă rea, ca pieduse salariul de 100 milioane.

Cum a început campania electorală şi a fost pus pe listele de parlamentari i-a venit inima la loc şi pentru că în politică crezul său a fost: partidul care dă mai mult, s-a grăbit la PDL. Din când în când mai bălmăjeşte câte ceva la TV. Cum îşi permite să vorbească despre pensionari, când el a mancat ani de zile nemeritat atâţia bani?
Ar trebui ca toţi parlamentarii vâlceni să trăiască cu 8 milioane lei vechi pensie, scăzuta cu 15%.“ (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe