Primarul Romeo Rădulescu, ales în unanimitate lider al PDL Râmnicu Vâlcea

duminică, 6 iunie 2010

• La Consiliul de Coordonare Local,

Primarul Romeo Rădulescu, ales în unanimitate lider al PDL Râmnicu Vâlcea

• cu toate acestea, edilul Râmnicului nu a reuşit să-şi impună oamenii în fruntea organizaţiei

Peste 200 de membri ai Partidului Democrat Liberal (PDL) Râmnicu Vâlcea au participat joi, 3 iunie, la Consiliul de Coordonare Local al partidului ce a avut loc la Filarmonica „Ion Dumitrescu”. Potrivit statutului partidului, organizaţia municipală este condusă de un preşedinte, doi prim-vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, 14 secretari executivi şi zece vicepreşedinţi.

Pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, singurul candidat care s-a înscris în competiţie a fost primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu. De altfel, prin vot deschis, primarul Romeo Rădulescu a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea, cu unanimitate de voturi. Primarul ocupa funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea din ianuarie anul acesta, după ce fostul lider Mircia Gutău a fost arestat şi condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Organizaţia municipală a PDL Râmnicu Vâlcea şi-a ales şi doi prim-vicepreşedinţi: Eusebiu Veţeleanu (208 voturi) şi Grigore Crăciunescu (110 voturi). Pentru cele două posturi de prim-vicepreşedinte au concurat şapte democrat-liberali (printre care şi Cosmin Constantinescu, omul lui Romeo Rădulescu), pentru funcţia de secretar au intrat în competiţie şase persoane (printre care şi jurnalista Mihaela Gogiu, „preferata” primarului Râmnicului, dar care a adunat foarte puţine voturi), pentru cele două posturi de secretar general-adjunct au concurat 13 pedelişti, în competiţia pentru cele 14 posturi de secretar executiv au intrat 36 de democrat-liberali, iar în cea pentru cele 10 posturi de vicepreşedinţi s-au întrecut 30 de persoane. În funcţia de secretar general al PDL Râmnicu Vâlcea a fost ales consilierul local Ilie Amza.

La şedinţa Consiliului de Coordonare Local s-au mai aflat şi membrii ai Biroului Permanent Judeţean al PDL, deputaţii Samoil Vîlcu şi Sorin Zamfirescu şi consilierul judeţean Iuliana Moise. Pe rând, aceştia au apreciat activitatea organizaţiei municipale şi performanţele înregistrate de aceasta în alegerile locale. În plus, consilierul judeţean Iuliana Moise a cerut celor prezenţi să-l aplaude pe Mircia Gutău pentru performanţele înregistrate cu organizaţia judeţeană, lucru pe care delegaţii la Consiliul de Coordonare Local l-au şi făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe