Honorius Prigoană, primit în rândurile membrilor PDL Râmnicu Vâlcea

duminică, 6 iunie 2010

• Cu unanimitate de voturi,

Honorius Prigoană, primit în rândurile membrilor PDL Râmnicu Vâlcea

Joi, 3 iunie, membrii prezenţi la Consiliul de Coordonare Local al PDL Râmnicu Vâlcea au aprobat, cu unanimitate de voturi, primirea în rândurile democrat-liberalilor din municipiu a lui Honorius Prigoană (23 de ani), fiul deputatului Silviu Prigoană.

La conferinţa de presă de vineri, 4 iunie, preşedintele organizaţiei PDL Râmnicu Vâlcea şi primarul municipiului, Romeo Rădulescu, a salutat intrarea în organizaţie a lui Honorius Prigoană, precizând că acesta a lucrat în campania electorală pentru primăria oraşului. „Ne bucurăm de faptul că Honorius a ales organizaţia noastră, ştiu că îi place oraşul, a fost prezent activ în campania electorală pentru Primăria Râmnicului. Votul intrării lui Honorius în PDL Râmnicu Vâlcea a fost unanim la adunarea delegaţiei partidului. Îi urăm succes!”, a precizat primarul Romeo Rădulescu.

La rândul său, Honorius Prigoană a declarat că este prematur să anunţe o eventuală candidatură a sa la alegerile parlamentare din 2012 într-un colegiu din judeţul Vâlcea. „Îmi place oraşul şi echipa de la Râmnicu Vâlcea. Acesta ar fi motivul pentru care am venit. Sunt nişte oameni excepţionali. În primul rând primarul Romeo Rădulescu. Mai ales că acest oraş nu este o incompatibilitate pentru mine şi nu este necesar să îmi cumpăr o locuinţă. În ceea ce priveşte candidatura mea în 2012 voi aştepta decizia partidului”, a declarat Honorius Prigoană.

Honorius Prigoană a fost candidatul PDL în Colegiul 1 al Capitalei la alegerile pentru funcţia de deputat, acesta pierzând în favoarea contracandidatului său liberal Radu Stroe. În urmă cu exact un an, senatorul din Congresul SUA de origine română, Chris Lauzen, l-a invitat pe Honorius Prigoană în plenul senatului statului Illinois cu ocazia absolvirii Universităţii DePaul din Chicago. Urmează ca educaţia şi experienţa acumulată de tânărul absolvent universitar în SUA să fie aplicată în România în afaceri şi în politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe