Conservatorii merg singuri la alegerile următoare

miercuri, 2 iunie 2010

Conservatorii merg singuri la alegerile următoare

Noua conducere a filialei PC Vâlcea vine cu idei noi pentru dezvoltarea partidului în perioada următoare. Mircea Stănculescu, noul lider al conservatorilor vâlceni afirmă că PC va merge singur la următoarele alegeri, fără a mai intra în alianţă cu alte partide. Dr. Victor Grigorie şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei Vâlcea înainte de alegerile de pe 22 mai, decizând să plece din partid.

„Nu avem să-i reproşăm domnului Grigorie decât că a izolat partidul la Râmnicu Vâlcea şi că nu a acordat sprijin aleşilor noştri locali din judeţ”, a declarat Liviu Boban, secretar executiv al PC. La ora actuală, potrivit noului preşedinte, PC Vâlcea nu are nici-o alianţă pe plan local cu vreun alt partid politic, „centrul” lăsându-le vâlcenilor libertatea să aleagă.

„Vom încerca să reconstruim organizaţiile din teritoriu, vom reface structurile şi vom ataca singuri alegerile locale din 2012”, a spus Stănculescu, care a menţionat că „ţinta electorală” a PC este de 8-10% din opţiunile vâlcenilor. În ceea ce priveşte afacerile, Stănculescu a spus că nu a acceptat, de-a lungul ultimilor ani, contracte cu statul. „Mi s-au oferit, pe sume frumoase de bani, unele lucrări...

Nu am avut nici un contract cu statul”, a afirmat noul lider al PC Vâlcea. Pentru funcţia de secretar executiv a candidat o singură persoană, fostul secretar Liviu Boban, acesta fiind reales. Boban afirmă că a descoperit de curând faptul că Primăria Râmnicului a făcut o investiţie masivă şi inexplicabilă într-o zonă nelocuită a municipiului, respectiv pe drumul situat în prelungirea Străzii Crinilor, în zona Căzăneşti.

Această arteră a fost modernizată, deşi de-a lungul său nu se află nici o gospodărie, strada beneficiind chiar de asfalt cu o grosime de 25 de centimetri, grosime întâlnită poate doar în cazul autostrăzilor. Drumul cu pricina, potrivit reprezentanţilor PC duce la un platou care oferă o panoramă extraordinară asupra întregului oraş şi unde se află proprietăţile mai multor pedelişti, obţinute pe căi mai mult sau mai puţin legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe