Accidente grave la Păuşeşti Măglaşi şi Mitrofani

miercuri, 2 iunie 2010

Accidente grave la Păuşeşti Măglaşi şi Mitrofani

Luni, 31 mai, a fost ziua accidentelor rutiere. În aceeaşi zi, la ora 16.45, pe DN 64, la km.125+86 m, în localitatea Păuşeşti Măglaşi, s-a produs un accident rutier soldat cu accidentarea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări a rezultat că în timp ce conducea un autoturism din direcţia Olăneşti spre Râmnicu Vâlcea, la intrarea intr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată regulamentar, conducătorul auto Mihai R., de 30 de ani, din localitatea Segarcea, judeţul Dolj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed), a intrat în derapaj şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism  condus regulamentar de Florin I., de 38 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, judeţul Vâlcea.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto Florin I. Care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenţă, unde i s-a stabilit diagnosticul fractură cap vertebral C5. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În acest caz, cercetările continuă.

Şi în localitatea Mitrofani, judeţul Vâlcea, luni, 31 mai, s-a produs un grav accident rutier. Din primele cercetări a rezultat că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 98 în localitatea Mitrofani, la km 6+100 m, într-o curbă la stânga, conducătorul auto Marius D.,de 18 ani, din localitate, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum(carosabil umed), a intrat în derapaj şi a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un tractor staţionat pe marginea drumului.

Din impact a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto Marius D., care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut inchis  şi rănirea gravă a pasagerului Marin O., de 23 de ani, din comuna Mitrofani, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Primiri Urgenţe Craiova cu diagnosticul fractura humerus drept, traumatism toracic, traumatism cranian, plaga scalpata temporo-parietala. Accidentaţi usor au fost şi ceilalţi doi pasageri ai autoturismului. Este vorba de O.C., de 16 ani şi Marian C.,de 33 de ani, ambii din comuna Mitrofani, judeţul Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un şofer turc şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

Luni, ora 6.24, pe DN7, la km. 176+184 m, în localitatea Râmnicu Vâlcea, s-a produs un grav accident rutier soldat cu moartea unei persoane.

Din primele  cercetări a rezultat că în timp ce conducea un autoamion din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, Aygut O.,  de 59 de ani, cetăţean turc, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu  autocamion condus regulamentar de Valentin D., de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto Aygut O, acesta fiind transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto Valentin D., de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă.

În municipiul Drăgăşani,

Poliţiştii rutieri le-au prezentat copiilor lecţii de educaţie rutieră

Duminică, 30 mai, între orele 11.00-15.00, poliţiştii din Drăgăşani împreună cu Asociaţia “EXPLORATORI PENTRU VIITOR” au organizat,în parcul municipiului Drăgăşani, proiectul “Orăşelul Copiilor”.

Cu această ocazie, s-au expus pliante legate de educaţia civică şi socială a copiilor atît din partea asociaţiei cît şi a poliţiei  de proximitate Drăgăşani, iar poliţiştii rutieri au prezentat lecţii de educaţie rutieră celor prezenţi.
    
Totodată, s-au  organizat concursuri de role şi biciclete la care au participat copii din municipiu, iar reprezentanţii ISU Drăgăşani au fost prezenţi cu mijloacele din dotare care au fost expuse publicului .
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe