Precizări privind desfăşurarea meciului din Capitală în finala Ligii Campionilor, cu Viborg

miercuri, 28 aprilie 2010

Conducerea Clubului sportiv Oltchim face câteva

Precizări privind desfăşurarea meciului din Capitală în finala Ligii Campionilor, cu Viborg

• Preţul unui bilet de intrare la meci oscilează între 100 şi 200 de lei

Jocul de handbal feminin din returul finalei Ligii Campionilor dintre echipele Oltchim Rm. Valcea si Viborg HK (DEN) va avea loc sâmbătă, 15 mai 2010, orele 20,45 la Sala Polivalenta Bucuresti. Accesul publicului spectator in Sala Polivalenta de la Bucuresti va fi permis incepand cu ora 18,00, numai in baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc.

Datorita conditiilor impuse de organele de ordine privind stricta securizare a documentelor in baza carora publiciul va avea acces in Sala Polivalenta din Bucuresti, abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competitional 2009/2010, valabile doar in Sala Sporturilor Traian din Rm. Valcea, NU POT FI FOLOSITE la acest joc. Posesorii acestor abonamente vor beneficia, in schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat in sectoarele salii, in functie de valoarea acestor abonamente si a preferintelor solicitantilor.

Biletele de intrare


Biletele de intrare vor fi de 3 categorii: Categoria I = 200 lei (randurile 1 - 9 de la etaj si sectoarele centrale din spatele celor doua porti); Categoria a II-a = 150 lei (randurile 10 – 18 la etaj si sectoarele laterale din spatele celor doua porti); Categoria a III-a = 100 lei (sectoarele din colturile salii, la etaj). Numarul biletelor de intrare ce vor fi puse la dispozitia publicului specator va fi de cca 4500 (conf. capacitatii salii si a Legii 4 / 2008). Copii in varsta de pana la 10 ani au acces gratuit, insotiti de persoane mature, neputand ocupa locuri in sala. Cei peste 10 ani vor avea acces in sala numai cu bilet de intrare. Biletele de intrare pot fi procurate in felul urmator: posesorii de abonamente - de la Sala Traian din Rm. Valcea, in zilele de 3 si 4 mai , intre orele 09,00 si 20,00; publicul spectator din Rm.Valcea - de la Sala Traian din Rm. Valcea, in zilele de 5 si 6 Mai, intre orele 09,00 – 20,00; publicul spectator din Bucuresti – de la casele de bilete ale Salii Polivalente din Bucuresti in zilele de 7 si 8 Mai intre orele 09,00 – 19,00. Solicitarile de bilete prin alte metode nu pot fi onorate (on-line, email, fax, telefon, etc.)


Accesul în sală


Accesul in sala al publicului se va face conform inscriptionarilor de pe biletul de intrare (verso), respectiv:  VEST ( intrarile 1 – 4) pentru sectoarele Bo, X, Z, V, U, T si R; SUD (intrarile 5 – 10) pentru sectoarele P, O, N, M, L, K, J; EST (intrarile 11 – 14) pentru secotarele I, H, G, F, E, D, Y, Co si Ao; NORD (intrarea VIP); Ziaristii au acces pe la intrarea 15, pe latura de EST a salii. Datorita posibilitatilor reduse de parcare a autoturismelor in jurul Salii Polivalente din Bucuresti, rugam spectatorii sa faca tot posibilul sa parcheze aceste autovehicule in alte zone decat perimetrul salii. Legitimatiile de orice fel nu sunt valabile pentru acest joc.

Victorie şi la Baia Mare
  

Dorind să evite accidentari nedorite în vederea disputei din finala Ligii Campionilor cu formatia daneză Viborg HK, jucaătoarele Oltchimului au fortat exact cât a trebuit pentru a se impune fără probleme iîn duelul cu HCM Baia Mare, ocupanta pozitiei a treia în Liga Naţională de handbal feminin. În final, elevele lui Radu Voina s-au impus cu scorul de 35-31, obţinând a treia victorie consecutivă in ultimele cinci zile, după cea de la Deva (36-29) şi Zalău (32-26). Totodată, prin acest succes, CS Oltchim se apropie cu paşi mari spre o performanţă remarcabilă, câstigarea campionatului intern făraă nicio înfraângere!


 


 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe