Miliardarul Marinică Potop i-a făcut cadou fiicei un showroom Mercedes de 3 milioane de euro

miercuri, 28 aprilie 2010

Miliardarul Marinică Potop
i-a făcut cadou fiicei
un showroom Mercedes
de 3 milioane de euro

Omul de afaceri Marinică Potop, unul dintre cei mai bogaţi vâlceni, îşi diversifică afacerile. Potop intră în forţă pe piaţa dealerilor auto, cu o investiţie de 3 milioane de euro într-un Centru Autorizat de Vânzare şi Service Mercedes Benz - „Autoportal“ Râmnicu Vâlcea.

Marinică Potop, proprietarul fabricii de lacuri şi vopseluri SARCOM, deţine 50 la sută din această afacere, iar fiica sa Daniela Sabina Stoian şi soţul acesteia Nicolae Radu Stoian deţin câte 25 la sută din acţiunile SC Autoportal SRL. Miliardarul Potop are mare încredere în ginerele său, pe care l-a instalat deja director general al societăţii nou create.

Centrul Autorizat Mercedes Benz, inaugurat joi 22 aprilie, a fost construit în mai puţin de şapte luni de către firma Autoportal, care a aplicat pentru a deveni Centru Mercedes-Benz România în octombrie 2008.

Investiţiile realizate de către Autoportal în noul centru totalizează 3 milioane euro teren, construcţie, echipamente service, CI-uri showroom şi 500.000 euro în stocul de autovehicule.

Noul Centru Autorizat Mercedes-Benz se întinde pe o suprafaţă de 2.700 mp, din care 770 mp sunt acoperiţi de showroom, service, vopsitorie, tinichigerie, linie de inspecţie tehnică periodică, depozit pentru piese de schimb şi spălătorie, locaţia având o suprafaţă totală de 15.000 mp.

,,Deşi ne confruntăm cu una dintre cele mai dificile perioade economice, acest fapt s-a dovedit a nu fi totuşi o piedică în realizarea proiectului început,” a precizat Radu Stoian, director general Autoportal.
Echipa Centrului Autorizat Autoportal Râmnicu Vâlcea este formată din 34 de angajaţi. (A.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe