Veterinarii privaţi din România şi-au dat întâlnire la Voineasa

duminică, 25 aprilie 2010

Veterinarii privaţi din România şi-au dat întâlnire la Voineasa

În perioada 24 – 25 aprilie 2010 a avut loc la Voineasa cel de-al doilea congres al Patronatului Medicilor Veterinari Privaţi din România. Evenimentul a avut ca principal obiect discutarea profesiei şi a soluţiilor adecvate pentru a face faţă marilor provocări ale momentului. Pe agenda congresului s-au aflat alegerile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi ai PMVPR şi prezentarea activităţii organizaţiei pe anul 2009.

De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost prezentate proiectele aflate în curs de desfăşurare în cadrul organizaţiei, dintre care se remarcă „1000 de proiecte pentru 1000 de veterinari”, „Veterinari români în Europa” sau „Veterinarii între comunicare, imagine şi profesionalism în slujba umanităţii”. Tot cu această ocazie s-a semnat şi parteneriatul dintre Patronatul Medicilor Veterinari Privaţi din România şi Asociaţia Medicilor Veterinari de Animale de Companie din România, cele două organizaţii unindu-se astfel pentru sub egida „O voce, o comunitate, o viaţă”.

Patronatul Medicilor Veterinari Privaţi din România este o organizaţie juridică de drept privat, independentă, fără caracter politic şi nonprofit, constituită în 2008 în baza Legii Patronatelor nr. 356, adoptată de Parlamentul României în 2001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe