Emilian Frâncu revine în fruntea PNL

duminică, 25 aprilie 2010

• „Vodă Lăpuşneanu” în variantă liberală

Emilian Frâncu revine în fruntea PNL

Biroul Politic Teritorial al PNL Vâlcea, întrunit în şedinţă pe data de 24.04.2010, a hotărât, prin vot secret, desemnarea senatorului Emilian Frâncu, ca preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Râmnicu Vâlcea. Emilian Frâncu a fost preşedintele organizaţiei judeţene până în toamna anului 2009, când a fost schimbat cu deputatul Cristian Buican.  

Organizaţia municipală a PNL Râmnicu Vâlcea a fost „condusă” de mult prea tânărul Bogdan Pistol, cel care şi-a dat demisia din această funcţie în data de 20 aprilie, imediat după aflarea scorului dezastruos obţinut la alegerile pentru funcţia de primar al Râmnicului. 

De fapt, biroul de conducere al organizaţiei municipale a fost dizolvat prin hotărârea Curţii de Onoare şi Arbitraj a PNL, emisă la data de 16 februarie 2010. După alegerile la Organizaţia Municipală Rm. Vâlcea care au avut loc în luna august 2009, un grup de liberali nemulţumiţi au sesizat organul ierarhic superior că s-a încălcat statutul PNL, privind organizarea şi desfăşurarea şedinţei de alegeri unde a ieşit „învingător” Bogdan Pistol. Curtea de Onoare şi Arbitraj a constatat temeinicia celor sesizate şi a dispus invalidarea alegerilor ţinute în 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe