Au avut loc trei accidente rutiere în Vâlcea, dintre care unul mortal

duminică, 25 aprilie 2010

• În ultimele 48 de ore,

Au avut loc trei accidente rutiere în Vâlcea, dintre care unul mortal

Sâmbătă, la ora 02.15, pe DN 7, în afara localităţii Câineni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări a rezultat că, în timp ce conducea autoturismul BMW, în direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum (carosabil umed), Gheorghe Z., de 23 ani, din comuna Câineni, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu  un autovehicul MAN  condus regulamentar de Andras S., de 31 ani.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului din autoturismul BMW, Elena P., de 19 ani, din municipiul Sibiu, şi rănirea uşoară a lui Gheorghe Z.. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că Andras S. nu consumase băuturi alcoolice. În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Z., datorită leziunilor suferite, nu a fost posibilă testarea fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Accidente rutiere în care au fost implicaţi pietoni

Vineri, la ora 15.30, pe DN 7A, în comuna Malaia, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea uşoară a unui minor. Din primele verificări a rezultat că în timp ce conducea autoturismul Dacia pe DN 7 A, Gheorghe D., de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost surprins de apariţia pe carosabil a minorului E.A., de 8 ani, din Malaia, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a rezultat vătămarea uşoară a minorului respectiv escoriaţii şold stâng şi contuzie abdominală simplă. Gheorghe D. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sâmbătă, la ora 01.00, pe strada Caiselor din Râmnicu Vâlcea, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea uşoară a unei persoane. Din primele verificări a rezultat că, în timp ce conducea autoturismul Dacia pe strada Caiselor, Ion M., de 28 ani, din Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă acroşându-l pe Constantin M., de 22 ani, din Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, pietonul a suferit o contuzie la gamba stângă. Ion M. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute de art. 87 al.1 din OUG 195/2002 modificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe