Romeo Rădulescu face demersuri pentru construirea unei săli de sport de 6.000 locuri

miercuri, 21 aprilie 2010

Romeo Rădulescu face demersuri pentru construirea unei săli de sport de 6.000 locuri

Recentul meci de handbal feminin de la Râmnic, care a propulsat echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea în finala Ligii Campionilor, a repus pe tapet necesitatea construirii unei săli de sport cu o capacitate mai mare în municipiu. În acest sens, Primăria municipiului a făcut deja o serie de demersuri la ministerele de profil şi a şi primit asigurări de sprijin financiar pentru construirea unei noi săli de sport în zona islazului din Goranu, edificiul urmând să aibă o capacitate de peste 6.000 de locuri şi toate dotările presupuse de desfăşurarea unor competiţii la nivel european şi mondial.

Acesta nu este singurul proiect din domeniul îmbunătăţirii infrastructurii sportive din agenda municipalităţii, un altul vizând preluarea de către administraţia locală a Arenelor „Traian” în vederea reabilitării şi modernizării acestora. Cu această ocazie, va fi realizată şi o nouă arteră de circulaţie cu sens unic, care să lege bulevardul Tudor Vladimirescu de bulevardul Nicolae Bălcescu şi care să asigure un trafic auto continuu dinspre viitorul pasaj suprateran peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu înspre cartierele Traian şi Nord.

Primarul interimar a modernizat grădiniţa şi şcoala din Căzăneşti

Marţi, înainte de amiază, primarul interimar Romeo Rădulescu a participat la inaugurarea lucrărilor de modernizare de la Grădiniţa şi Şcoala din Căzăneşti. În ultima perioadă, la aceste unităţi de învăţământ s-au derulat mai multe investiţii în valoare de aproximativ 400.000 lei constând în reabilitări interioare, exterioare, gard împrejmuitor, amenajarea curţii, precum şi în reabilitări la dispensarul care funcţionează în incintă. ”Dorim ca în fiecare cartier mărginaş să avem şcoala foarte bine făcută, grădiniţa foarte bine făcută, să avem asistenţă medicală şi un post de poliţie comunitară”, a declarat, cu această ocazie, primarul interimar Rădulescu.

Nu în ultimul rând, Emilia Tudoroiu, directoarea centrului bugetar de care ţin şcoala şi grădiniţa din Căzăneşti, a remarcat că, odată cu începerea modernizării acestor unităţi de învăţământ, rata abandonului şcolar s-a redus şi a adresat mulţumiri municipalităţii pentru investiţiile realizate. Profitând de prezenţa în zonă alături de directorul poliţiei comunitare şi de mai mulţi consilieri locali, primarul interimar Rădulescu a discutat cu locuitori din Căzăneşti despre mai multe probleme de interes administrativ

Poliţia Comunitară, felicitată de Clubul Sportiv Oltchim

Printr-o adresă transmisă Poliţiei Comunitare, conducerea Clubului Sportiv Olchim Râmnicu Vâlcea mulţumeşte acestei instituţii şi o felicită pentru ”profesionalismul de care a dat dovadă în organizarea ireproşabilă” a dispozitivului de ordine publică cu ocazia recentului meci de handbal feminin susţinut de echipa Oltchim în cadrul Ligii Campionilor. Duminică, 18 aprilie, Poliţia Comunitară a asigurat securitatea acestui eveniment - alături de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi - cu un număr de 20 de agenţi, domeniile vizate fiind ordinea şi liniştea publică, paza bunurilor şi dirijarea traficului auto şi pietonal. În timpul şi ulterior încheierii partidei de handbal, nu au fost înregistrate evenimente negative.

Romeo Rădulescu a vizitat-o, la Maternitate, pe handbalista Luminiţa Huţupan Dinu

”Înarmat” cu un buchet de flori şi cu un pachet de scutece de unică folosinţă, primarul interimar Romeo Rădulescu a vizitat-o marţi dimineaţă, la Maternitate, pe handbalista Luminiţa Huţupan Dinu şi i-a adresat sincere felicitări cu ocazia naşterii fetiţei sale. Primarul interimar Rădulescu şi-a ascuns cu greu emoţiile date şi de dubla calitate în care a vizitat-o pe cunoscuta handbalistă de la Oltchim: de reprezentant al administraţiei locale, dar şi de tată, la rândul său, al unei fetiţe. Cu această ocazie, Romeo Rădulescu a urat nou-născutei să fie sănătoasă şi - de ce nu? - să urmeze cariera celebrei sale mămici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe