VOM AVEA TURUL II - ROMEO RADULESCU A RATAT LA MUSTATA CASTIGAREA FUNCTIEI DE PRIMAR DIN PRIMUL TUR, CU 49 LA SUTA DIN VOTURILE RAMNICENILOR

duminică, 18 aprilie 2010

VOM AVEA TURUL II - ROMEO RADULESCU A RATAT LA MUSTATA CASTIGAREA FUNCTIEI DE PRIMAR DIN PRIMUL TUR, CU 49 LA SUTA DIN VOTURILE RAMNICENILOR
ULTIMA ORA: „Ziarul de Valcea“ este prima publicatie care anunta rezultatul la alegerile pentru functia de primar din Ramnicu Valcea: Romeo Radulescu, candidatul PDL, A RATAT LA MUSTATA CASTIGAREA FUNCTIEI DE PRIMAR DIN PRIMUL TUR, CU 49 LA SUTA DIN VOTURILE RAMNICENILOR    (voturi numarate in procent de 99% la ora 23.30 / 18.04.2010). Pe locul II se afla candidatul PSD, Remus Grigorescu, iar pe locul III candidatul PNL, Bogdan Pistol. Pe parcursul zilei de luni, 19 aprilie, vom reveni cu rezultatele complete.  

După numărarea buletinelor de vot de la 73 de secţii din cele 87, la Râmnicu Vâlcea va exista un al doilea tur de scrutin în care se vor confrunta pentru câştigarea primăriei municipiului candidatul PDL, Romeo Rădulescu, şi candidatul PSD, Remus Grigorescu.

Potrivit rezultatelor parţiale comunicate de Biroul Electoral de Circumscripţie, ordinea primilor trei clasaţi este următoarea - Romeo Rădulescu - 49,9%, Remus Grigorescu - 30,9% şi Bogdan Pistol (PNL) 17,9%.

Numărătoarea paralelă executată de cele trei partide politice aflate pe primele locuri confirmă rezultatele parţiale comunicate de Biroul Electoral de Circumscripţie.

Rezultatele finale vor fi comunicate cel târziu luni la ora 12.00, după care va începe campania electorală pentru al doilea tur de scrutin care se va desfăşura duminică 25 aprilie.


• Cea mai slabă participare la un scrutin electoral

La orele 18, doar 22,5% din râmniceni s-au prezentat la secţiile de votare

Cea mai slabă prezenţă la urne din ultimii ani s-a întregistrat duminică în turul de scrutin ce urmează să desemneze un primar în locul lui Mircia Gutău. Nici un sfert din cei cu drept de vot nu au venit la urne. Oficialii Biroului Electoral Municipal sperau că poate după meciul echipei de handbal Oltchim oamenii urmau să ajungă şi în secţiile de votare.

La ora 18.00 se prezentaseră la vot doar 22.687 de râmniceni din cei 100.754 cu drept de vot din municipiu, conform datelor raportate de către Biroul Electoral de Circumscripţie din Râmnicu Vâlcea. „Procentul este de 22,52 cu 9% mai mic decât la ultimele alegeri desfăşurate la Râmnicu Vâlcea. Sperăm ca după meciul pe care echipa de handbal Oltchim îl joacă oamenii să se îndrepte şi spre urnele de votare”, spune Adrian Buşu, reprezentant al BEM. Următoarea raportare s-a făcut la ora 21.00, când se vor închide şi urnele din Râmnicu Vâlcea.

Adrian Buşu mai afirmă că până acum nu au existat sesizări cu privire la procesul electoral. Pe listele suplimentare au votat doar membrii secţiilor de votare care nu s-au putut deplasa la locul unde trebuiau să îşi exercite acest drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe