Sparle si soparle

duminică, 18 aprilie 2010

Sparle si soparle

• Am trăit să o vedem şi pe asta: un social-democrat de frunte din Vâlcea este supărat pe postul patronat de Vântu, numit încă Realitatea TV. Concret, Remus Grigorescu a formulat duminică un protest faţă de emisiunile postului TV din ziua alegerilor, protest pe care l-a adresat... Biroului Electoral de Circumscripţie Râmnicu Vâlcea.

În principal, emisiunile postului Realitatea TV prezentau în mod repetat declaraţia fostului primar PDL Mircia Gutău, candidatul Grigorescu considerând că aceasta „este o subtilă emisie de mesaj electoral pentru cetăţenii Râmnicului”. Oare de ce nu a protestat PSD-ul şi în ziua alegerilor prezidenţiale, când televiziunile Realitatea şi Antena 3 îl mitraliau pur şi simplu pe preşedintele Traian Băsescu?

• Mai mulţi cititori ne-au corectat o „informaţie” apărută la aceiaşi rubrică: Georgeta Sălişte, managerul Spitalului Judeţean Vâlcea, nu are nici un fel de banner cu Bogdan Pistol la balconul apartamentului în care locuieşte...

• Guvernul şi ministerele, la propunerea Prefecturii Vâlcea, trebuie să ia măsuri mai drastice în privinţa reducerii cheltuielilor bugetare în instituţiile de stat, mai ales că preşedintele Traian Băsescu a sesizat că se risipeşte în continuare banii publici pe salarii exorbitante la stat. Un astfel de exemplu este Agenţia Domeniilor Statului Vâlcea, unde singurii doi angajaţi taie toată ziua frunze la câini şi aşteaptă să le vină de la minister salariul de 50 milioane lei vechi în fiecare lună. Cu economia de 100 milioane lei, s-ar putea asigura 10 pensii decente sau s-ar putea asfalta circa 100 metri de drum. În fiecare lună!

• Cele şase persoane aflate în arestul IPJ Vâlcea cu drept de vot nu au dorit să îşi exprime opţiunea electorală, a comunicat Biroul de presă al Poliţiei vâlcene. Nici măcar celor din arestul poliţiei nu le-a trezit interesul pentru a vota...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe