Oltchim s-a calificat în finala Ligii Campionilor

duminică, 18 aprilie 2010

• În premieră pentru handbalul feminin din România

Oltchim s-a calificat în finala Ligii Campionilor

• după remiza din Ungaria (25-25), campioana României s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a câştigat cu 24-20 returul cu Gyor

În Sala Traian din Rm. Vâlcea sărbătoarea a continuat. Handbalistele Oltchimului au încins o bătaie cu frişcă.

„Sunt foarte emoţionat. Am văzut meciul în direct. Pe parcursul meciul am avut sentimente pe care le-am trăit şi eu, de-a lungul anilor. Astăzi este o zi mare pentru sportul românesc. După ce Bute şi-a apărat titlul mondial, handbalistele Oltchimului s-au calificat în finala Champions League", a declarat Anghel Iordănescu la Sport.ro.

Antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor la fotbal cu Steaua a explicat succesul Oltchimului astfel: „Acolo s-au întâlnit oameni care au dorit să ajungă aici. Aceste fete deosebite. Am văzut acea horă a bucuriei pe care am făcut-o şi noi, în America. Aceste fete merită o sală modernă aşa cum şi fotbaliştii şi-au dorit un stadion al lor, nu acel nisip.

Aceste fete sunt extraordinare! Le felicit!”, a declarat la Sport.ro Emeric Ienei, antrenorul care a cucerit Cupa Campionilor la fotbal cu Steaua. Acesta i-a urat lui Radu Voina, cel cu care a fost coleg la clubul militar, să câştige trofeul cu Oltchim.Oltchim Râmnicu Vâlcea este prima echipă de club din România care se califică în finala ligii campionilor! Bucurie imensă pentru handbalistele şi suporterii Oltchimului. Jucătoarele se îmbrăţişează. Sunt felicitate de suporteri. Se încinge o horă a bucuriei la centrul terenului.

Au marcat: Nechita 8 goluri, Neagu 5, Manea 4, Stanca 2, Şimkute 2, Vizitiu 1, Puşaşu 1, Fiera 1, respectiv Gorbicz 6 goluri, Amorim 4, Kovacsics 4, Spiridon 2, Mravikova 2, Brădeanu 1, Verten 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe