Accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum

duminică, 18 aprilie 2010

• În dreptul localităţii Proieni-Brezoi,

Accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum

Sâmbătă, la ora 18.40, pe DN 7 la km. 211+800 m, în afara localităţii Proieni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări a rezultat că, în timp ce conducea autoutilitara Peugeot pe DN 7, în direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, Crisitian M., de 29 ani,

din municipiul Sibiu, s-a angajat în depăşirea autovehiculului care rula în faţa şi, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoutilitara a intrat în derapaj, a lovit parapetul din beton şi s-a răsturnat pe partea carosabilă motiv pentru care circulaţia rutieră a fost blocată aproximativ 80 minute.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autoutilitară. Este vorba de Nicolae F., de 32 ani, din municipiul Sibiu, care a suferit contuzii toracice. Crisitan M. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe