Remus Grigorescu: Revanşa mea înseamnă binele comunităţii râmnicene!

miercuri, 14 aprilie 2010

Drept la replică

Remus Grigorescu: Revanşa mea înseamnă binele comunităţii râmnicene!

Pentru că sunt un om corect, comunicativ şi cu bun simţ şi pentru că ştiu ce înseamnă să fii respectat şi să respecţi, am reuşit în viaţa mea să adun în jurul meu oameni de calitate; nu pe toţi am reuşit să mi-i fac şi prieteni, pentru că prietenia este un lucru sfânt pentru mine.

Sunt multe vorbe înţelepte în popor, chiar şi aceasta pe care un ziarist o invoca în a-şi contura articolul intitulat „Controversatul afacerist Minea, susţinătorul numărul unu al lui Remus Grigorescu“, articol din care aflu cu stupoare că afaceristul Minea este nu numai susţinătorul meu numărul unu, ba mai mult este prietenul meu, ba şi mai mult, prietenia este chiar de durată.

Paradoxal, aflu din acelaşi ziar că atât eu cât şi acest domn Minea de-a lungul timpului am avut de câştigat din această „amiciţie“, ghilimele pe care chiar autorul articolului le pune, nefiind nici el sigur de ceea ce scrie.

Faptul că o persoană, o societate acceptă ca un afiş electoral să fie amplasat pe proprietatea lor nu înseamnă că între acea persoană, societate, patron şi acel candidat există o legătură, cu atât mai mult o prietenie. Însă românul s-a născut poet şi mintea lui trebuie să fabuleze, să împletească dacă nu poveşti, măcar intrigi, poate tot o ieşi ceva.



Însă pentru a fi scurt şi la obiect vreau doar să răspund la ultima întrebare ce mi s-a adresat în articolul cu pricina de N.T.: Cum se va revanşa Remus Grigorescu în faţa lui Nicolae Minea? Răspunsul meu este următorul: aşa cum mă voi revanşa faţă de toţi râmnicenii, indiferent că au afişat bannerul, posterul meu, al lui Pistol, Rădulescu, Croitorescu, Pătru, Tăbârcă, Cumpănaşu sau Trandafirescu, ca un primar al tuturor, cu respect, şi voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a-mi duce la îndeplinire fiecare literă din agenda mea electorală, nu ca un favor făcut râmnicenilor, ci ca o îndatorire de serviciu.

Revanşa mea înseamnă binele comunităţii râmnicene!
www.remusgrigorescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe