Candidatul PSD la Primăria Râmnicului, Remus Grigorescu, atent la problemele cetăţenilor

miercuri, 14 aprilie 2010

Candidatul PSD la Primăria Râmnicului, Remus Grigorescu, atent la problemele cetăţenilor

Pe parcursul ultimelor zile, Remus Grigorescu, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu-Vâlcea a ales să fie prezent în rândul locuitorilor din centrul Râmnicului, îndeosebi în Piaţa Centrală, unde comercianţii de aici şi-au exprimat dorinţa de a nu fi mutaţi din actuala locaţie ca urmare a proiectului megalomanic de reabilitare a Pieţei Centrale de către echipa PD-L de la Primărie.

Oamenii consideră că în această perioadă de criză, un astfel de demers le-ar periclita micul comerţ şi ar lăsa peste 100 de oameni fără un loc de muncă. În acest context, Remus Grigorescu le-a expus proiectul său, care vizează crearea de pieţe agroalimentare ambulante în cartierele Petrişor, Ostroveni, zona Maidan, Zona 1 Mai, Traian, precum şi în cartierele Goranu, Căzăneşti, Copăcelu. „Consider necesară şi înfiinţarea unei pieţe în Zona Platformei industriale, pentru a veni în sprijinul salariaţilor.

În această perioadă de criză, cred că priorităţile ar trebui să vizeze amenajarea spaţiului din Piaţa Centrală în aceeaşi manieră cu pieţele deja amenajate în Nord, respectiv Ostroveni. Tot în timpul dimineţii, m-am întâlnit cu cetăţenii care locuiesc în zona imediat învecinată Pieţei Centrale şi care şi-au exprimat profunda nemulţumire de traficul infernal din zonă. Pentru fluidizarea traficului în zonă, consider că este nevoie crearea unei căi de acces în piaţă de pe strada General Magheru (fostă Ana Ipătescu), pe lângă actualul Apicola”, a declarat Remus Grigorescu.

O altă zonă a Râmnicului care a atras atenţia candidatului Remus Grigorescu este cea de nord, unde locuitorii de aici s-au plâns, ca de altfel majoritatea a celor cu care s-a discutat în această campanie electorală, de calitatea lucrărilor de reabilitare, ca fiind una mai mult decât îndoielnică. „Mulţi dintre cetăţeni apreciază că actualul viceprimar a început să îşi „dea aere” de primar, chemând să fie filmat şi fotografiat în timpul orelor de serviciu şi postând aceste imagini pe site-ul de campanie al domniei sale, deşi ceea ce face domnia sa acum, respectiv asfaltarea unor străzi, ar fi mai degrabă o sarcină de serviciu. Este foarte uşor să iei imaginile, precum aceasta, de pe un site, chiar dacă aparţine fostului tău şef, să îţi scrii propria adresă de internet pe imagine şi să o publici pe site-ul de campanie.

Nu este ilegal, dar cu siguranţă imoral este. O altă problemă, destul de gravă, este cea a câinilor comunitari, iar această chestiune a fost ridicată de majoritatea locuitorilor oraşului, din toate zonele şi din toate cartierele. Pe de altă parte, situaţia adăpostului de câini de la Feţeni este una deosebit de dubioasă, existând suspiciuni că în acel loc se săvârşesc adevărate masacre canine. Este oare acest adăpost prea departe de oraş pentru ca şefii din Primărie să se deplaseze acolo şi să verifice ce se petrece? Soluţia mea este identificarea ONG-urilor care pot fi o interfaţă între situaţia acestor suflete mefericite şi, poate, nişte părinţi adoptivi”, a precizat Remus Grigorescu, candidatul PSD pentru Primăria Râmnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe