Bogdan Pistol şi Crin Antonescu au tăiat panglica proiectului “Râmnic, oraş deschis”

miercuri, 14 aprilie 2010

Bogdan Pistol şi Crin Antonescu au tăiat panglica proiectului „Râmnic, oraş deschis”

Miercuri, la Grand Hotel Sofianu, preşedintele PNL, Crin Antonescu, candidatul la Primăria Râmnicului, Bogdan Pistol, şi purtătorul de cuvânt al candidatului liberal, Bogdan Badea, au susţinut o conferinţă de presă. Cu această ocazie, liderul naţional al liberalilor a declarat: „Sunt onorat să fiu alături de tânărul şi în acelaşi timp vechiul meu prieten Bogdan Pistol, unul dintre oamenii Partidului Naţional Liberal în al cărui prezent şi viitor politic cred, de asemenea cred în şansa lui şi în faptul că va fi un primar de care Râmnicu Vâlcea are nevoie şi de aceea îl susţin cu toate puterile mele”.

Bogdan Pistol a menţionat că preşedintele PNL, Crin Antonescu va tăia panglica proiectului „Râmnic, oraş deschis”. Acest program este o nouă viziune despre Râmnic dar şi ceea ce înseamnă dezvoltarea acestuia în perioada următoare, pe termen mediu şi lung. „Acesta este singurul program real, autentic din această campanie electorală din partea unui candidat şi asta într-un fel mă responsabilizează. Am numit acest proiect „Râmnic, oraş deschis” pornind de la o stare de fapt deoarece Râmnicul este un oraş închis de 50 de ani”, a mai menţionat Pistol.

Tot Bogdan Pistol a mai spus că pe raza municipiului nu există nici o investiţie străină directă importantă din punct de vedere economic dar şi despre faptul că şomajul este într-o continuă creştere. De asemenea, Bogdan Pistol îşi bazează acţiunea politică pe următoarele principii fundamentale: deschiderea către cetăţeni, către nevoile şi interesele lor reale; deschiderea către investitori români şi străini care să construiască noi unităţi productive şi de serviciu; deschiderea către toate administraţiile din jurul Râmnicului; deschiderea către onestitare, competenţă şi transparenţă, prin menţinerea permanentă a contactului cu râmnicenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe