Sparle si soparle

duminică, 11 aprilie 2010

Sparle si soparle

• De ceva timp încoace şi pentru a mai economisi nişte bani, Televiziunea Etalon s-a gândit că n-ar fi rău dacă ar emite numai pe cablul societăţii RDS&RCS pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea, în contradicţie cu reglementările CNA. De ce oare s-ar mai obosi cei de la Etalon să mai plătească zeci de milione de lei pentru emisia în eter (pentru care a primit licenţa), când poate foarte bine să-şi realizeze transmisiunile direct pe cablu?

• Fostul consilier municipal PSD, Constantin Vlăduţu, are mari probleme la Hotelul Orizont din Călimăneşti pe care-l păstoreşte din calitate de patron. De aproape o săptămână, proprietarul terenului din faţa hotelului a început să facă săpăturile pentru fundaţia unei clădiri, însă toate aceste săpături afectează serios stabilitatea terenului pe care a fost construit tocmai Hotelul Orizont.

• În cadrul unei emisiuni de la o televiziune locală, politicianul de carton Nicolae Pătru a promis că... îl va căra în spate pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, dacă Primăria Râmnicului va finaliza în doi ani pasajul suprateran peste bulevardul Tudor Vladimirescu. Îi spunem noi: fostul peremist şef va avea în câţiva ani discopatie pentru că se vor inaugura mai multe lucrări mari de investiţii în Râmnicu Vâlcea.

• Pentru a-şi mai acoperi din datoriile de miliarde de lei către Finanţele Publice şi către bănci, Constantin (Crinu) Popescu s-a hotărât să-şi scoată la mezat hala industrială neterminată de lângă sediul societăţii Rovimet din Râureni. Pe o hală de 1.200 metri pătraţi şi fără nici un fel de autorizaţii de la primărie, Crinu Popescu visează că ar putea păcăli vreun cumpărător de la care ar putea „stoarce” suma de 250.000 euro.

• Mai mulţi cetăţeni din Păuşeşti Otăsău ne-au spus că poliţia din localitate nu-şi face treaba. Concret, în urma unor reclamaţii privind tulburarea liniştii publice în localitate, poliţiştii nu au intervenit să „calmeze” scandalagii care au lăsat muzica să urle la maxim în miez de noapte. Scenariul se repetă aproape în fiecare seară....

• Deşi se dădea mare liberal în gândire, patronul de la Diana SRL Râmnicu Vâlcea, Mitică Căciunescu, se dovedeşte de fapt a fi un om al... PSD-ului. Anul trecut, cea mai mare sumă donată social-democraţilor de o persoană juridică a fost în cuantum de 2,2 miliarde lei vechi, fiind făcută de SC Diana SRL din comuna Bujoreni. Fără cuvinte....

• Fostul berar şef şi şomer de lux al PSD Vâlcea, Nicu Spiridon, este scuturat bine de către criza financiară. Fără un loc de muncă bine retribuit, fostul patron de la Bere Alutus taie frunze la câini prin sediul de partid şi aşteptă să-i vină banii din închirierea vilei sale. Asta pentru că Nicu Spiridon şi-a închiriat vila cu 400 de euro pe lună la un patron de bingo din Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe