Primarul interimar Romeo Rădulescu îşi respectă promisiunile:

duminică, 11 aprilie 2010

Primarul interimar Romeo Rădulescu îşi respectă promisiunile:

Străzile Ştirbei Vodă şi Matei Basarab, în curs de reabilitare
    
Una din investiţiile municipalităţii verificată în teren joi dimineaţă de primarul interimar Romeo Rădulescu a fost parcarea publică de pe strada Remus Bellu, între sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi parcarea de vizavi de Spitalul de Obstetrică-Ginecologie. În vederea realizării acestei lucrări, s-a amenajat, într-o primă fază, un zid de sprijin către Est care, la acest moment, este în curs de finalizare, urmând ca, în termen de maxim două săptămâni, să se monteze borduri, să se facă asfaltări şi să fie marcate locurile de parcare. Investiţia s-a realizat ca urmare a deselor solicitări ale locatarilor de la blocurile de pe strada Remus Bellu, cărora locurile de parcare existente în preajma blocurilor O1 şi O2 nu le erau suficiente.
   
O altă lucrare care a solicitat deplasarea în teren a primarului interimar Rădulescu a fost reabilitarea străzii Ştirbei Vodă în urma lucrărilor de canalizare realizate în ultima perioadă pe această arteră de circulaţie. În cursul zilei de vineri se va finaliza aşternerea de binder (strat de beton asfaltic folosit ca legătură între fundaţia unui drum şi stratul de uzură) pe porţiunea cuprinsă între unitatea militară şi limita administrativă cu comuna Vlădeşti, urmând ca aceeaşi operaţiune să fie realizată şi pe porţiunea dintre Şcoala Generală nr. 3 şi unitatea militară. Imediat după finalizarea aşternerii binder-ului, se va trece la întinderea stratului final de uzură.
   
Nu în ultimul rînd, datorită importanţei acestei lucrări, primarul interimar Rădulescu s-a deplasat şi pe strada Matei Basarab, unde asfaltările continuă în ritm susţinut, atât pentru ca strada astfel reabilitată să fie redată cât mai repede circulaţiei auto, cât şi pentru ca neplăcerile pricinuite şoferilor de lucrările de asfaltare să fie de cât mai scurtă durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe