Interpelările deputatului Constantin Mazilu îşi dovedesc astăzi utilitatea

duminică, 11 aprilie 2010

Interpelările deputatului Constantin Mazilu îşi dovedesc astăzi utilitatea

Iată că interpelările şi întrebările adresate Guvernului în ultimii doi ani de către deputatul PSD de Bălceşti, Dan Constantin Mazilu, îşi dovedesc astăzi utilitatea. Un exemplu în acest sens: parlamentarul vâlcean a atras atenţia ministrului Transporturilor în urmă cu o lună asupra faptului că gardul care ar trebui să asigure protecţia pe autostrada Piteşti – Bucureşti este deteriorat sau lipseşte pe mai multe porţiuni.

„Această situaţie durează de câţiva ani şi e inadmisibil ca directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi să nu sesizeze acest lucru şi să dispună măsuri imediate. Având în vedere viteza relativ mare cu care se circulă pe autostrăzi, orice animal domestic sau sălbatic de talie mare poate provoca un accident cu consecinţe fatale”, se preciza în interpelarea deputatului Constantin Mazilu din data de 10 martie 2010.

Din păcate, avertismentele parlamentarului vâlcean nu au fost luate în considerare de oficialii Ministerului Transporturilor şi inevitabilul s-a produs: în data de 8 aprilie, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Sibiu şi-a pierdut viaţa joi noapte într-un accident petrecut pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce a intrat cu maşina într-un cal lăsat liber pe A1.

Accidentul cumplit a avut loc la km 112, pe sensul de mers spre Capitală şi, potrivit unor martori, calul a apărut brusc în faţa maşinilor. Sorin Mihăilescu se afla într-un Suzuki împreună cu o amică şi s-a trezit în faţă cu un cal, pe care nu l-a mai putut evita. A lovit în plin animalul, iar autoturismul a ajuns în parapetul metalic. Şoferul, student la a doua facultate, nu a mai putut fi resuscitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe