Bogdan Pistol, în mijlocul cetățenilor din cartierul Ostroveni

duminică, 11 aprilie 2010

Bogdan Pistol, în mijlocul cetățenilor din cartierul Ostroveni

În zilele de miercuri şi joi, împreună cu staff-ul de campanie, specialişti şi consilieri PNL, Bogdan Pistol a fost în mijlocul cetăţenilor din cartierul Ostroveni, acolo unde a ascultat problemele cu care se confrunta locuitori din acest cartier şi le-a prezenta acestora programul său, “Râmnic, oraş deschis!”.

Locuitorii din Ostroveni au rămas plăcut impresionaţi de faptul că în programul său, Bogdan Pistol a introdus o serie de investiţii necesare acestei zone, precum şi de faptul că proiectul “Râmnic, oraş deschis!” reprezintă nu doar un program electoral pe scurtă durată, ci şi o viziune asupra Râmnicului. 
Principalele probleme semnalate de locuitorii de pe strada Luceafărului, acolo unde Bogdan Pistol a fost prezent joi, se refereau la faptul că în Râmnicu Vâlcea este nevoie de un primar care să aducă investiţii noi prin care să creeze locuri de muncă.

Majoritatea pensionarilor din Ostroveni s-au plâns de faptul că din pensia lor mică îşi ajută şi întreţin şi copii şi nepoţii deoarece aceştia nu au unde găsi un loc de muncă. Aceştia au fost plăcut impresionaţi de faptul că una din priorităţile lui Bogdan Pistol este creearea locurilor de muncă pentru vâlceni prin atragerea de investitori puternici.


De asemenea, majoritatea locuitorilor din Ostroveni au observat că în programul “Râmnic, oraş deschis!” sunt cuprinse o serie de investiţii în această zonă a oraşului, investiţii ce au drept scop creearea de facilităţi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor din Ostroveni.


Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea le-a promis locuitorilor din Ostroveni că vor beneficia de mici lucrări de reabilitare a infrastructurii dintre blocuri, asigurând-o pe doamna Hera Eugenia că doleanţa sa cu privire la amenajarea unui mic spaţiu verde la intrarea în blocul A9 şi de marcare a parcărilor aferente acestui bloc vor fi marcate.


De asemenea, Bogdan Pistol a promis cetăţenilor din Ostroveni că după ce va fi ales primar se va întâlni regulat cu ei, pe fiecare stradă în parte, pentru a afla necesităţile lor şi pentru a le rezolva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe