Romeo Rădulescu: Vocea cetăţeanului este importantă pentru mine!

miercuri, 7 aprilie 2010

Romeo Rădulescu: Vocea cetăţeanului este importantă pentru mine!

   
Modernizarea străzilor este o preocupare de bază a actualului Executiv local al municipiului Râmnicu Vâlcea. Primarul interimar Romeo Rădulescu a stabilit deja un grafic al lucrărilor de reabilitare a arterelor rutiere din Râmnic: ”Strada Matei Basarab va fi asfaltată în totalitate. Nu facem cârpeli, deoarece nu sunt adeptul lor. Consider că toată lumea trebuie să beneficieze de străzi adecvate, foarte bune, iar acesta este şi motivul pentru care, începând de astăzi, vom începe să turnăm asfalt pe foarte multe străzi din Râmnic.

Cetăţenii din această zonă vor fi cei mai fericiţi deoarece sperăm ca până la sfârşitul săptămânii viitoare strada Matei Basarab să fie gata. Am vorbit şi cu directorul Acvarim, Cristi Jianu, care trebuie să mai facă două-trei racorduri la canalizare, pentru că toată zona de aici va intra în reabilitare.

Practic, tot ce ţine de la Matei Basarab către sud, până la Bulevardul Nicolae Bălcescu va intra în reabilitare completă, cu canalizare, parcări, spaţii verzi, geigere pentru preluarea apelor, alei pietonale etc., în aşa fel încât, anul acesta, să finalizăm tot ce ţine de modernizarea spaţiilor dintre blocuri. De asemenea, săptămâna viitoare urmează să se toarne asfalt şi pe strada Doctor Hacman”, a subliniat miercuri dimineaţa, cu ocazia unei deplasări în teren, primarul interimar Romeo Rădulescu.
   
După o serie de consultări cu taximetriştii, primarul interimar Romeo Rădulescu a  găsit o soluţie pentru a fluidiza traficul taxiurilor în zona Centrală. ”Vocea cetăţeanului este importantă pentru mine. Am avut câteva discuţii cu taximetriştii, în urma cărora s-au tras câteva concluzii, deja ne-am apucat să luăm măsuri. Aici, în parcarea de taxiuri de vis-a-vis de Romarta Copiilor vom lărgi accesul, în aşa fel încât să se poată ieşi mai repede la comenzi. Pe mine mă interesează ca aceştia să-şi poată desfăşura activitatea în foarte bune condiţii, astfel încât să nu mai fie nevoiţi să renunţe la licenţe”, a declarat Romeo Rădulescu.
   
Primarul interimar a monitorizat şi lucrările de modernizare desfăşurate la Hala Centrală, fiind posibil ca într-o săptămână să aibă loc recepţia lucrărilor. ”După cum se vede, lucrările la Hala Centrală sunt la final. Încercăm ca săptămâna viitoare să o dăm în folosinţă. Mai sunt de realizat câteva decoraţiuni interioare, dar avem promisiunea constructorului că săptămâna viitoare vor fi gata. Cei care au închiriat spaţii aici vor putea intra în ele.

În ceea ce priveşte plata chiriei, ea va începe să curgă însă de la 1 mai 2010, deoarece va dura ceva timp până îşi vor amenaja spaţiul. Considerăm că i-am întârziat şi noi destul de mult cu lucrările de reabilitare, încât putem să le oferim o compensare şi să nu le încasăm chirie pe cele două săptămâni până îşi amenajează spaţiile. În Hala Centrală se vor comercializa numai produse agroalimentare, de la carne, lapte, brânză până la o cafenea, o cofetărie, legume şi fructe”, a precizat primarul interimar Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe