întreaga Organizaţie PDL Vâlcea îl susţine total pe candidatul Romeo Rădulescu

miercuri, 7 aprilie 2010

• Pentru că este singura persoană capabilă să continue marile proiecte de investiţii începute de Mircia Gutău,

Întreaga Organizaţie PDL Vâlcea îl susţine total pe candidatul Romeo Rădulescu

Întreaga conducere a Partidului Democrat Liberal (PDL) Vâlcea este alături de primarul interimar al Râmnicului, Romeo Rădulescu, şi îl susţine total pe acesta în cursa pentru funcţia de primar la alegerile din 18 aprilie 2010.

Senatorul Dorel Jurcan a spus că Romeo Rădulescu un foarte bun gospodar, dincolo de activitatea administrativă şi politică desfăşurată în ultima perioadă. „Acest lucru poate să-l remarce orice cetăţean la Romeo Rădulescu. Domnul Rădulescu a demonstrat că este un om corect, printr-o muncă cinstită şi corectă.

De pe poziţia de viceprimar, Romeo Rădulescu şi-a respectat angajamentele faţă de cetăţeni şi faţă de partid şi, după părerea mea, este cel mai bine pregătit profesional dintre toţi ceilalţi candidaţi. De asemenea, este capabil să continue marile proiecte de investiţii demarate de fostul primar Mircia Gutău”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă senatorul Dorel Jurcan.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat că fostul primar Mircia Gutău a ridicat foarte mult ştacheta performanţei la Râmnicu Vâlcea şi că cel mai îndreptăţit să continue proiectele acestuia este Romeo Rădulescu, viceprimar timp de doi ani în mandatul lui Mircia Gutău.

„Avem la Râmnicu Vâlcea un continuator foarte bun al proiectelor de dezvoltare a municipiului. O spun că toată tăria: întreaga organizaţie judeţeană a PDL îl sprijină total pe Romeo Rădulescu în cursa pentru funcţia de primar al Râmnicului. După părerea mea, campania electorală a lui Romeo Rădulescu se va desfăşura exclusiv pe proiecte concrete”, a ţinut să sublinieze Romulus Bulacu.

Tot în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, deputatul Samoil Vîlcu şi-a arătat sprijinul total pentru candidatul PDL, Romeo Rădulescu. „Ne dorim ca Spitalul Judeţean Vâlcea să treacă în administrarea primăriei, pentru că cei de la Consiliul Judeţean Vâlcea au demonstrat că nu pot să aibă grijă de această unitate spitalicească”, a spus deputatul Samoil Vîlcu.

O campanie electorală axată pe proiecte

Actualul primar interimar şi candidatul PDL la Primăria Râmnicului, Romeo Rădulescu, a precizat că va avea o campanie axată pe proiecte şi pe programe de dezvoltare a municipiului. „Sunt proiecte mari de investiţii care trebuie demarate în următoarea perioadă, însă numai în acest fel putem menţine Râmnicul în fruntea clasamentului privind investiţiile pe cap de locuitor. Am în vedere aici următoarele proiecte:

realizarea pasajului peste calea ferată în dreptul bulevardului Tudor Vladimirescu; modernizarea străzii Aurel Sacerdoţeanu; realizarea unui pod peste râul Olăneşti în continuarea străzii Carol precum şi a unui parc de 5.000 mp; extinderea parcului industrial în zona de Sud; finalizarea bulevardului Dem Rădulescu pe tronsonul strada Ştrandului până la DN 67; modernizarea piaţetei de la Cina; modernizarea Pieţei Centrale;

reabilitarea Colegiului Alexandru Lahovari; amenajarea unor noi sensuri giratorii în vederea descongestionării traficului rutier; realizarea unei artere de legătură între bulevardul Tudor Vladimirescu şi strada Nicolae Bălcescu; reabilitarea parcului Mircea cel Bătrân; continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe; crearea unei infrastructuri de cazare la fosta unitate militară de la Vlădeşti destinată tinerilor şi amenajarea unor locuinţe ANL. În acest ultim caz, vreau să stabilesc un parteneriat public-privat, iar împreună cu universităţile din Heidelberg şi Piteşti vrem să creăm un centru universitar cu profil tehnic la fosta unitate militară de la Vlădeşti”, a mai declarat Romeo Rădulescu. (Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe