întâlnirile directe cu cetăţenii rămân pentru Romeo Rădulescu o prioritate

miercuri, 7 aprilie 2010

Întâlnirile directe cu cetăţenii rămân pentru Romeo Rădulescu o prioritate

 
Solicitările numeroase venite de la cetăţeni au stat la baza deplasării primarului interimar Romeo Rădulescu în zona cuprinsă între străzile Grigore Procopiu şi Hacman.

Mai mulţi locuitori ai zonei, dar şi administratori ai asociaţiilor de proprietari au dorit să discute direct cu primarul interimar. Problemele semnalate de aceştia au vizat amenajarea unor locuri de parcare, a unor spaţii verzi sau reabilitarea unor alei pietonale.

Primarul interimar Romeo Rădulescu a promis că cele mai multe din problemele semnalate vor fi rezolvate în termen scurt de până la două săptămâni.

„Am dorit să discut direct cu oamenii, pentru că i-am obişnuit să-i consultăm în toate problemele legate de investiţii, iar acest lucru se va întâmpla şi de acum încolo. În zona cuprinsă între străzile Grigore Procopiu şi Hacman avem în vedere o serie de lucrări curente, dar extrem de importante pentru oameni.

În zona Traian, la blocurile G1, G2, 100 vom demara o serie de lucrări de modernizare. Deja, de astăzi, DADP-ul a început lucrările. Pe strada Hacman, care este una foarte afectată, s-a început deja la partea de infrastructură rutieră şi stradală. După cum vedeţi, firma constructoare a început să facă stratul suport. Imediat după Paşti, strada Hacman va fi asfaltată de la cap, la cap, fără cârpeli.

Vom aşterne covor asfaltic, astfel încât să nu mai fie probleme 10 ani de acum încolo. În plus, vom aşterne covor asfaltic, de la strada Matei Basarab până la Bulevardul Nicolae Bălcescu, va intra în reabilitare, tot ce ţine de parcări, spaţii verzi. Vom înlocui aceste gărduleţe, care sunt destul de îmbătrânite şi pline de mizerie, cu gărduţuleţe noi, de metal, cum au cerut asociaţiile de proprietari.

Planul de situaţie se va face strict la rugăminţile dânşilor şi efectiv, la necesităţile lor. Nu o să venim noi să le impunem anumite locuri de parcare şi anumite spaţii verzi. În cadrul asociaţiilor vor stabili şi ne vor spune exact ce avem de făcut pentru a avea sută la sută satisfacţia locuitorilor”, a declarat primarul interimar Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe