Sparle si soparle

miercuri, 31 martie 2010

Sparle si soparle

• Consilierul judeţean marca PSD, Dumitru Tărăşenie, este un politician de „carton“. Dacă ar fi organizat un concurs cu tema „cel mai habarnist politician vâlcean“, Tărăşenie ar câştiga cu „magna cum laude – coada cozii“ marele premiu. Tărăşenie este genul de politician, pe care, când îl vezi la televizor cum vorbeşte agramat şi aiuristic, îţi vine să scoţi papucul şi să arunci cu el în ecran.

Mai nou, Mitică al PSD-ului îşi dă cu părerea şi despre campania electorală de la Râmnicu Vâlcea, aducând în discuţie subiecte răsuflate de ani de zile. La deserviciile pe care i le face candidatului PSD, prin prestaţiile sale lamentabile în studiourile TV locale, bănuim că a primit bani grei de la adversarii lui Remus Grigorescu. Domnule Tărăşenie, banii nu suplinesc şi lipsa cunoştinţelor elementare de politică şi administraţie publică! Puneţi burta pe carte, studiaţi şi apoi...vorbiţi!

• Polonezii de la Uzinele Sodice Govora au ras prezenţa românească din conducerea societăţii. CIECH CHEMICAL GROUP S.A. nu mai are încredere în români după ce polonezii au descoperit mai multe afaceri oneroase din anii trecuţi, prin care zeci de miliarde de lei au intrat în conturile unor firme-căpuşe autohtone.

• Hotărât lucru, Remus Grigorescu – PSD va câştiga alegerile pentru Primăria Râmnicului! Marii strategi locali ai PSD-ului au realizat o mişcare extraordinară: Partidul Socialist Român îl sprijină pe Grigorescu în acest scrutin electoral! Preşedintele „formaţiunii politice“ promite că în data de 18 aprilie 2010 îşi va urca membrii de partid în maşina, proprietate personală, şi îi va duce la vot.

• Unul dintre candidaţii importanţi de la aceste alegeri parţiale îşi reneagă cu încăpăţânare obârşia etnică şi nu înţelegem de ce. Probabil că a urmat exemplul şefului de partid. Totuşi, rudele din zona Horezu îl salută, îl pupă şi îl îmbrăţişează cu mult drag! Taves bahtalo!

•  Fostul secretar de stat în guvernarea PNL, vâlceanca Svetlana Preoteasa, este cotată cu cele mai mari şanse să fie succesoarea Noricăi Nicolai la conducerea Organizaţiei Naţionale de Femei a PNL.

• Alegerile din data de 11 aprilie 2010 pentru şefia Organizaţiei Judeţene de Femei - PNL vor fi unele aprig disputate. Se vor confrunta: profesoara Mihaela Andreianu, susţinută de Cristian Buican şi fosta directoare Loto, Eugenia Popa, sprijinită cu toate forţele de Svetlana Preoteasa. La bursa zvonurilor, cele mai mari şanse le are Andreianu, care a reuşit să-şi impună deja cele mai multe susţinătoare la conducerea organizaţiilor locale. 

• Prefectul Petre Ungureanu este cu sabia lui Damocles deasupra capului. Avocatul Ungureanu a jucat un rol principal în adaptarea locală după filmul „Eu când vreau să fluier, fluier!“. Fluieratul său a fost, însă, unul cam strident şi nu pe placul premierului Boc...

• Imediat după Paşti, în Râmnicu Vâlcea sunt aşteptate să vină nume grele din PDL. Seria înalţilor demnitari PDL care vin în municipiul nostru va fi deschisă de ministrul Muncii, Mihai Şeitan. Va urma ministrul de Interne, Vasile Blaga, iar lista va fi încheiată de ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe