Romeo Rădulescu: La toate investiţiile din Râmnic am consultat cetăţenii

miercuri, 31 martie 2010

Romeo Rădulescu: La toate investiţiile din Râmnic am consultat cetăţenii

    Primarul interimar Romeo Rădulescu a continuat luni dimineaţă monitorizarea lucrărilor de reabilitare a arterelor stradale din municipiu, dar şi a altor lucrări edilitare care se desfăşoară în prezent. Astfel, pe strada Ştirbei Vodă, primarul interimar Romeo Rădulescu a purtat discuţii cu cetăţenii din zonă privind modalitatea realizării sistemului de colectare a apelor pluviale. ”La toate investiţiile din Râmnic am consultat şi voi consulta cetăţenii, de aceea am vrut ca şi acum să am o discuţie directă cu locuitorii de pe strada Ştirbei Vodă asupra modului în care se va realiza sistemul colector al apelor pluviale, mai ales că existau o serie de nemulţumiri.

Aici municipalitatea realizează o investiţie de amploare, extinderea reţelelor de alimentarea cu apă şi canalizarea până la limita cu localitatea Vlădeşti, precum şi racordurile pentru fiecare gospodărie din zonă. După discuţiile cu oamenii am hotărât să facem un sistem de canalizare închis, fără şanţuri, un trotuar pe partea dreaptă, iar până la Paşti vom finaliza asfaltarea pe o bandă de circulaţie, iar apoi vom moderniza întreaga arteră de circulaţie”, a precizat primarul interimar Romeo Rădulescu.

    O altă lucrare ce se află în plină desfăşurare este cea de reabilitare a străzii Maior V. Popescu, de la intersecţia cu strada Regina Maria până la B-dul Tudor Vladimirescu. DADP lucrează în ritm alert, astfel încât asfaltarea acestei străzi să se finalizeze până la sfârşitul săptămânii. ”Modernizarea acestei artere rutiere este o prioritate pentru noi, iar acum, pentru că vremea ne permite, am intervenit cu utilajele DADP şi lucrăm la întreaga capacitate”, a declarat primarul interimar Romeo Rădulescu.

    ”Amplasarea unor toalete ecologice pe lângă lăcaşele de cult până la Sărbătorile de Paşti este o promisiune care va fi onorată” a subliniat primarul interimar. „La Catedrala din Ostroveni am discutat cu preotul pentru a stabili locaţia în care vom amplasa toaleta ecologică, dar şi toaleta ce va fi construită aici şi vom încerca să lămurim situaţia terenurilor învecinate. De asemenea, în noaptea de Înviere, având în vedere aglomeraţia care se creează, vom pune la dispoziţie un ecran pentru ca toţi oamenii care vor veni la slujbă să o poată urmări în bune condiţii”, a anunţat Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe